• Home
  • Fapt divers
  • Marele horoscop al anului 2021 – Sănătate, iubire, bani. Iată ce îţi rezervă astrele

Marele horoscop al anului 2021 – Sănătate, iubire, bani. Iată ce îţi rezervă astrele

2021

Evenimente neprevăzute, mari iubiri, energie creativă sau probleme de sănătate? Ce ne aşteaptă, oare, în anul 2021? Iată!

Berbec
Sănătate. Vei beneficia de un tonus bun și o constituție robustă, dar te vei obosi des din cauza stresului și a nervozității. Ferește-te de mișcări greșite și de efort fizic greu și găsește timp pentru relaxare! Stabilește un ritm de viață activ, o dietă sănătoasă și renunță la vicii sau la proastele obiceiuri!
Iubire. Relațiile afective vor fi testate, în așa fel încât cele fără suport solid se pot rupe și cel mai adesea din cauze financiare. Chiar unii vor dori să își găsească alt partener și nu vor ezita să ia măsuri în privința asta, mai ales în prima jumătate de an. Totul este să nu se ia decizii pripite, pentru care să fie regrete mai târziu. Nu de alta dar, din vară, lucrurile vor intra pe făgaș normal dacă există răbdare și înțelepciune. Dacă ești singur, ai oportunitatea de a descoperi pe cineva interesant, mai ales spre final de an.
Bani. Te așteaptă un an în care Uranus și Saturn îți vor impune să controlezi permanent zona financiară. Nu de alta, dar lucrurile la serviciu sunt în mare schimbare, iar tu e posibil să fii nevoit ori să te adaptezi, ori să pornești într-un nou domeniu. Deși pare greu, vei avea suportul astral necesar ca să depășești dificultățile și să îți atingi obiectivele. Chiar dacă la început te vei simți dezechilibrat, modificările din viața ta vor aduce beneficii, mai ales dacă nu amesteci prietenia cu banii.

Taur
Sănătate. Poți deborda de energie, dar Jupiter te împinge la excese care se vor resimți la un moment dat pe corpul fizic. Noroc de Saturn care va veghea tot anul să îți respecți puterile și limitele și, vrei nu vrei, va trebui să te odihnești. Cu Uranus și Marte în semnul tău, ești predispus la răniri și accidente, așa că te sfătuiesc să ai grijă de tine, mai ales dacă ești iubitor de sporturi extreme. Asigură-te că respecți tot ce trebuie și nu te implica impulsiv în activități riscante!
Iubire. În relații, comunicarea va fi baza dezvoltării lor, dar și sursa de putere pentru a trece testele vremurilor. Nu toți vor dori continuarea unei relații vechi, căci nemulțumirile și revendicările reciproce nu pot fi duse la nesfârșit. Avertizez de pe acum căci un divorț va fi un proces traumatizant, dar este obligatoriu să se facă o alegere și o schimbare. Ori tu, nativ Taur, îți schimbi atitudinea, ori alegi calea libertății sau un alt partener.
Bani. N-ar fi exclus să apară venituri din alte surse decât până acum, dar ai tendința de a cheltui excesiv pe lucruri inutile. Te sfătuiesc să te gândești mai curând la investiție mai mare decât să dai toți banii pe fleacuri sau să economisești până în septembrie, căci se poate ivi o oportunitate care cere finanțare. Și ar mai fi ceva – fă o evaluare a tot ce deții ca proprietate, căci poate a venit timpul să mai scapi de câte ceva care nu mai e relevant sau care e prea costisitor și nu merită cheltuiala.

Gemeni
Sănătate. În primăvară, este un moment bun pentru schimbarea imaginii. Încearcă diferite stiluri până găsești unul potrivit, dar în același timp ocupă-te și de condiția fizică și de organismul tău. Fă-ți un program zilnic riguros și respectă-l cu strictețe, ține un regim dietetic echilibrat dacă se impune și odihnește-te de câte ori te vei simți stresat de muncă!
Iubire. Posibil să fii destul de capricios și instabil în relații, în așa fel încât tu însuți să le aduci la limită. Recomand așadar să fii calm și să înveți să-ți gestionezi ieșirile, cel puțin în primele 6 luni. Dacă însă ai testat lucrurile în ultimul an și te-ai dumirit că te afli într-o relație care te ține pe loc, atunci da, merită să schimbi lucrurile și să privești viața din unghi diferit. Din vară încolo ferește-te de bârfe, căci ele nu fac altceva decât să îți strice liniștea din familie. Lasă oamenii să vorbească, pentru că la un moment dat se vor plictisi.
Bani. Zona banilor va sta în continuare sub semnul întrebării și chiar din ianuarie va trebui să alergi după ei. Sunt oportunități de-a lungul anului de câștiguri din mai multe direcții, lucrând mai curând în asociere decât singur, dar există tendința să risipești în loc să acumulezi și să te risipești și pe tine în mai multe direcții, neducând nimic la capăt. Fă ordine în priorități și ocupă-te doar de ce e mai important.

Rac
Sănătate. Problemele medicale s-ar putea ivi prin slaba gestionare a emoțiilor și acolo trebuie să lucrezi cu tine, să cauți să devii mai detașat, să te relaxezi mai mult, să incluzi sportul în orarul zilnic, să-ți încarci bateriile de câte ori se poate în natură și-n apropiere de o apă. Nu exclude nici varianta de a lucra cu corpul tău și a-l aduce la standardele la care să îți placă și ție de tine. N-ai idee ce beneficiu ar aduce stimei de sine o schimbare de look, de garderobă, dietă!
Iubire. Ai tendința ca în relații să aduci stresul și problemele de la muncă, iar prin asta să contribui la tensiuni și la dezechilibru. Șansa de a regla acest lucru ar fi comunicarea, găsirea unei frecvențe comune cu a partenerului, evitarea discuțiilor despre bani sau înțelegerea valorilor proprii ale celuilalt, care probabil nu coincid cu ale voastre în totalitate. Cei care vor să se despartă să ia în calcul partea materială și modul de împărțire a proprietăților, pentru că acolo ar fi un punct sensibil al anului. V-aș sfătui să încercați totuși o mediere amiabilă, deoarece un proces pe rol nu prea v-ar avantaja. Cei singuri au ocazia să facă noi cunoștințe plăcute, dar fără prea mari șanse de parafare, adică de oficializare a legăturii.
Bani. Nu pot afirma că vei avea mereu portofelul plin, că aș minți. Zona financiară nu-i susținută astral, iar banii, dacă vin, vor pleca repede. Dacă însă ai apucat să pui ceva la pușculiță până acum, atunci norocul va fi altul, ești mult mai avantajat. Din lipsă de bani intri în panică mai mult decât ar fi cazul și, de aceea, riști să-ți blochezi creativitatea de a găsi metode de câștig.

Leu
Sănătate. Sunt posibile afecțiuni cauzate de tensiunea nervoasă, poate insomnie sau dureri de cap severe. Este timpul să reconsideri stilul de viață. Mâncarea excesivă, stresul, ignorarea sportului, sedentarismul, lipsa pauzelor de relaxare, toate acestea se acumulează treptat și anul acesta poate duce la consecințe neplăcute. Dacă eviți și iei măsuri în prima jumătate de an, spre toamnă vei fi mult mai puternic și mai stabil.
Iubire. Odată cu trecerea planetelor Jupiter și Saturn în Vărsător, pentru tine se activează sectorul parteneriatelor, în bine sau în rău, mai ales dacă ești deja căsătorit și ai pretenții din ce în ce mai mari de la perechea ta. Viața personală va fi foarte activă, plină de viață și de experiențe, inclusiv provocări. Cu siguranță, va trebui să-ți asumi responsabilitatea pentru dezvoltarea relațiilor și va depinde de tine cum merge totul. Ca idee, reține că ai nevoie de jumătatea ta, inclusiv pentru a ți se recunoaște autoritatea, a fi lăudat și învăluit cu o atenție constantă, fără a ți se încălca granițele personale. O fi bine, o fi rău stilul acesta de abordare?
Bani. Financiar, parcă niciodată nu îți ajung banii. Oricât ai câștiga, dai banii pe tot felul de lucruri inutile, nu știi să te gestionezi și rămâi mereu cu sacul gol. Iar un proiect profitabil va apărea abia în a doua jumătate a anului, dar te sfătuiesc ca, înainte de a investi, să te asiguri că verifici toate informațiile despre el. Dacă ai afacerea ta, în asociere cu altcineva, se vor ivi păreri diametral opuse cu partenerul, în așa fel încât separarea va fi posibilă.

Continuarea pe click.ro

Parteneri