Mariana Cojocaru, despre 2019: Un an greu pentru zodii!

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit în emisiunea „Subiectiv”, la Antena3, despre previziunile astrale pentru fiecare zodie pentru anul care tocmai a început.

Berbec
2019 este afectat secundar de axa Rac-Capricorn. Secundar e Berbecul și Balanța. Pe astrograma natală, până pe 7 martie, Uranus va fi în Berbec și va face un aspect interesant cu celelalte planete. Până pe 7 martie, trebuie să-și revizuiască acțiunile din ultimii 7 ani de zile, ce au făcut și ce nu au făcut bine, trebuie să fie atenți, când Uranus va trece în Taur trebuie să se gândească la noi surse de venit, noi oportunități, noi filoane, nu au voie să plângă pentru că Uranul este o planetă puternică. Atunci tot ce ține dorința de a face ceva nou, inedit, de a șe pune în valoare îi va ghidona către un traseu nou. E un an interesant. Când spunem bun e pentru cei ambițioși, deschiși, cu sclipiri de geniu.
Taur
Începând cu 7 martie se bucură de prezența lui Uranus, care va sta 7 ani de ani de zile, pe parcursul anului va face opoziție cu planetele din Scorpion, să fie atenți la relațiile matrimoniale, Taurii care sunt în relații incompatibile sau care au asociere, alianțe nu tocmai statornice. Cei care au ales bine pot să se bazeze pe partenerii lor, pe oamenii din preajmă, Este un an interesant pentru cei care își doresc o nouă iubire în viața lor, relații care pot să apară, relații interesante între Taur și Vărsător.
Gemeni
Opoziția care se formează cu Jupiter din Săgetător, există Gemeni care vor avea parte de jumătate din noroc, și Gemeni care pot să aibă norocul blocat. Atenție la blocaje, la cumpene, la tensiunile care pot să apară, în zona financiară, comercianți care pot câștiga, alții pot pierde, la partea sentimentală în sensul în care unii pot fi mult mai atenți la raporturile de muncă, la profesiile pe care și le aleg. Dacă nu faci ceea ce îți place, nu ai decât să plângi de ceea ce ți se întâmplă.
Rac
Sunt vizați în mod direct de eclipsele lui 2019, cu momente cruciale, cu eclipsa din 5-6 ianuarie de eclipsa de Soare, în zodia Capricornului, mai vorbim de eclipsa din 21 ianuarie, o altă eclipsă care e la graniță între Vărsător și Capricorn, 16 iulie care va fi la Rac acasă, și eclipsa din 26 decembrie, inelară de Soare, pot avea cumpene, unii chiar își pot termina mandantul terestru, Raci care pot divorța, alții se pot căsători, atenție cu cine. Racul are un an complicat și doar cei foarte norocoși se pot bucura de promovări, ascensiune spectaculoasă, pot să facă în așa fel încât multe din lucrurile din care nu erau așezate să fie acum într-o ordine altfel.
Leu
Au aspecte care țin de schimbarea locului de muncă, alții trebuie să fie atenți la sămătate. Axa timpului va fi în casele VI și XII, de sănătate, de afecțiuni cronice, dușmănii, de invidii. Trebuie să fie atenți. Schimbările de la locul de muncă sunt importante, iar unii care își doresc să se schimbe trebuie să profite. Dacă la locul de muncă sunt tensiuni și se întâmplă lucruri care nu sunt ok, se întreabă de ce au ajuns în situația asta.

Continuarea pe antena3.ro