Mariana Cojocaru, previziuni pentru toată săptămâna. Destinul va fi ca o tornadă pentru aceste zodii

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 – 25 mai. Urmează o perioadă dificilă, karma face dreptate în rândul zodiilor.

Berbec
Urmează o perioadă nicidecum ușoară. De ce? Deoarece patronul vostru Marte este în Rac, cu Karma-zodie cu probleme. Va trebui să înțelegeți de unde vă vin necazurile, blocajele, tensiunile în viața de familie și problemele de sănătate. Presiunea pe care aceste aspecte o pune pe astrograma natală, nu e de ici de colo… Nu aveți cum depăși obstacolele, sunteți pe un teren minat. Urmează de acum greul.

Taur
Soarele va părăsi zodia voastră, dar urmează să fiți sub influența unei conjuncții Venus-Uranus care va face aspect de cuadratură cu Mijlocul Cerului perioadei următoare. Nu știți de ce sunt active certurile și disputele?! Marte vă poate certa grav cu cineva foarte apropiat. Cauza: necazurile unei karme personale neînțelese și nedescifrate. Se poate răsfrânge și asupra rudelor apropiate și altora…

Distribuie prietenilor

Gemeni
La voi este liniștea dinaintea furtunii…dezlăntuite. Destinul va fi ca o tornadă, pe care va trebui să vă învăț cum să o stăviliți. Intră Soarele în zodia voastră, dar va faca opoziție cu Jupiter Retrograd din Săgetător. Vă spuneam de aspectele nefaste din Scorpion și Săgetător(citiți ce am scris în trecut) și, dacă nu sunteți atenți/te vă pot afecta locul de muncă, sănătatea, dragostea și familia…

Rac
Acum a intrat și Marte-distrugătorul, Zeul Războiului(considerart malefic). Este într-un loc în care nu se simte deloc bine. Și așa era Karma și a făcut ravagii! V-am dat exemple reale, ca să vă atenționez că nu e de joacă cu destinul Racilor (Gabi Firea, Andreea Bălan, Mihaela Mihai, etc.). Afectați sunt și Berbecii, Capricornii și Balanțele(zodii cardinale)-de înțeles,necazuri cu implicații karmice.

Leu
Dușmanii pot fi activi. Posibile controale, probleme cu justiția(risc de penitență), probleme la cei care au luat credite. Probleme de sănătate, la care trebuie să înțelegeți originea afecțiunii(de tip karmic- karma personală). Problemele de sănătate pot scăpa de sub control. Pot fi și alte probleme, ascunse și de descifrat de pe astrograma personală. În horoscopul perioadei se văd cronicizări.

Continuarea pe kfetele.ro