Mariana Cojocaru, semnal de alarmă! 5 zodii care au de suferit până în noiembrie

Astrologul Mariana Cojocaru trage un semnal de alarmă! Cele 5 zodii care au de suferit până în noiembrie 2018: pierd tot într-un timp foarte scurt.

Gemeni- Conjuncţia patroanei voastre astrale Mercur cu Venus Retrograd din Scorpion va avea loc în sectorul astral al locului de muncă şi sănătăţii. Pentru unii revin iubiri de la un alt loc de muncă. Evident, colegi cu care au mai lucrat. Pentru alţii dispar aceste iubiri în neant. Asta face Venus, planeta iubirii, acum în mişcare retrogradă. Sănătatea are nevoie de iubire autentică, nu de vorbe goale sau mute.

Rac- Sextilul Lunii conjunctă cu Saturn în Capricorn (aspect nefast, căci Luna Albă nu se înţelege cu Saturn cel rece şi distant) cu Venus Retrograd (patronul Balanţei incompatibile cu voi) mai domoleşte, mai temperează puţin lucrurile(zodii cardinale), dar nu le echilibrează. Posibile conflicte cu partenerii (de suflet, de viaţă, asociaţi, colaboratori, colegi de muncă). Atenţie la sănătatea emoţională!…

Distribuie prietenilor

Săgetător- Cu trei planete în sectorul astral al penitenţei şi duşmanilor(Scorpion) veţi avea de suferit. Toţi cei care lucrează şi, mai ales, lucrează cu partenerii de viaţă îşi transformă partenerii în duşmani. Sănătatea e alterată şi afectată de boli grave, cronice. Unele de netratat. Venus, astrul iubirii, e unul din cele trei planete şi interzice iubirile incompatibile. Că sunt inutile, cu pierderi mari de timp preţios.

Continuarea pe kfetele.ro