AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Marina Almășan: „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, joi, pe 5 mai, își pornește drumul spre cititori

„Ceasul iubirii”, carte ce încununează „cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, cum afirmă Marina Almășan, a văzut lumina tiparului, urmând ca peste o săptămână să ajungă în posesia cititorilor și admiratorilor celor doi – Marina Almășan și regretatul Victor Socaciu.

„Cartea mea, dedicată lui Victor, prin prisma celor 16 ani în care am respirat împreună, parcurge ultimii săi pași prin Universul Tiparului. Curând o voi ține, cu emoție, în mână, iar peste o săptămână va voi invita la lansare. Dacă l-ați iubit pe Victor , dacă i-ați prețuit muzica și ne-ați simpatizat ca și cuplu și dacă vă doriți mult să vă întâlniți, joia viitoare, “pe 5, la ora 5”! ( …n-ați uitat, nu? “Ceaiul de la ora 5” se transmitea joi, la ora 5”!) , cu muzica lui Victor și cu prietenii săi, atunci vă rog să-mi scrieți în privat, pe Mess, pentru că deja solicitările de participare la lansarea sunt atât de multe, încât mă tem că voi fi nevoită să fac o nedorită de mine, dar necesară, “selecție”…”, spune Marina Almășan.

Cu detalii despre lansare vom reveni în zilele următoare.

AMPress

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!