Motivul ascuns pentru care Prințesa Diana purta un plic din satin la toate evenimentele

Prințesa Diana a fost o prezență constantă pe covorul roșu. „Cea mai fotografiată femeie din lume” știa cum să pozeze în fața camerelor și, mai ales, cum să nu pozeze.

La fiecare eveniment formal, Prințesa de Wales purta o poșetă plic din satin, pe care o asorta cu ținuta sa. Rolul acestui accesoriu nu era, însă, numai de a ține câteva obiecte personale ci avea un scop bine definit.

Admirată pentru eleganța ei exemplară, cea supranumită Prințesa Inimilor era surprinsă în aceeași ipostază de fiecare dată când ieșea din mașină: își ținea clutch-ul la piept. Designerul britanic de genți, Anya Hindmarch, a cărei clientă fidelă a fost și regretata Lady Di a dezvăluit misterul.

Distribuie prietenilor

Motivul era cât se poate de simplu: pentru a evita situațiile neplăcute, Diana își acoperea decolteul cu geanta.

„Diana era un client fidel și foarte amuzant. Ne distram foarte tare atunci când concepeam ceea ce ea numea <poșete pentru decolteu>. Acele clutch-uri mici din satin aveau rolul de a masca decolteul atunci când ieșea din mașină”, a explicat designerul britanic.

Era modul în care Prințesa de Wales folosea moda pentru a evita fotografiile și titlurile nedorite din tabloide, scrie unica.ro