Zilele norocoase ale lunii iunie pentru fiecare zodie

 

 

Începutul verii va fi cu noroc pentru multe dintre zodii, care vor avea parte de zile extrem de benefice pe axa comunicării și a relațiilor. Unii nativi se vor trezi cu surprize la care chiar nu se așteptau.
Berbec
Zilele de 8, 10 și 20 iunie vor fi extrem de norocoase pentru tine, căci s-ar putea să întâlnești persoane noi în viața ta, care să fie interesate de tine. De asemenea, e posibil să revezi o persoană dragă, de care îți era dor.

Taur
În zilele de 4 și 5 iunie vei avea un noroc la bani, pe care se poate să îi câștigi dintr-o afacere sau din partea familiei. Ai grijă cum îi cheltuiești pe viitor.

Distribuie prietenilor

Gemeni
Abia spre sfârșitul lunii, în zilele de 28 și 30 iunie, vei fi puțin mai norocoasă cu privire la relațiile profesionale. Până atunci, comunici cu greu cu colegii de serviciu și nu reușești să te faci plăcută.

Rac
În luna iunie, zilele de 1, 12 și 25 îți vor purta mare noroc, asta pentru că e posibil să pleci într-o călătorie pe care ți-o doreai de mult sau la care nu te-ai gândit niciodată. Pentru tine, orice se poate întâmpla cu ușurință.

Leu
Ar fi bine să notezi zilele norocoase de 23 și 29 iunie căci nu te vei mai întâlni cu așa noroc prea curând. În această perioadă, vei avea o stare de dispoziție foarte bună iar lucrurile îți vor merge ca pe roate atât la serviciu, cât și acasă.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro