Ultimate magazine theme for WordPress.

Negresă de post cu merișoare

0 118

Dacă țineți post și vreți să mâncați ceva dulce, iată un desert pe care îl puteți încerca. Se prepară ușor, iar gustul este exceptional!

Ingrediente
• 2 cani faina
1 cana zahar
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise

Mod de preparare
Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt)
Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul.
Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate,stafide,nuci, etc.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii.
Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete.
Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele.
Pofta buna!

Sursa – sfatulparintilor.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata