AM Press Logo
Muzeul Pietrei

O fată dintr-a VI-a și un băiat dintr-a VIII-a, relații intime în toaleta școlii. Directoarea adjunctă: «Nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin»

Doi elevi de gimnaziu au întreținut relații intime în toaleta școlii, în timpul orelor, iar conducerea unității de învățământ din județul Călărași e acuzată că a încercat să mușamalizeze cazul, scrie Digi24.

Un băiat din clasa a opta și o fată din clasa a șasea de la Școala Generală din Budești sunt protagoniștii unui scandal izbucnit după ce puștiul s-a lăudat prietenilor, iar aceștia au făcut totul public pe internet.

Directoarea adjunctă susține că directorul știa totul și a încercat să mușamalizeze întâmplarea.

”Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin.

Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă”, spune Daniela Dan, director adjunct al școlii, care le-a arătat reporterilor Digi 24 locul unde s-a petrecut întâlnirea.

Totul s-a petrecut pe 19 februarie, dar în micuța localitate din Călărași s-a aflat câteva zile mai târziu, când mai mulți elevi au început să vorbească pe rețelele de socializare despre asta, după ce băiatul dintr-a opta se lăudase prietenilor cu ceea ce făcuse el.

”Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți.

Puțin s-a mușamalizat. În sensul că nu au vrut să facă, ca să zic așa, o popularizare a… Și asta a condus spre, ca să zic așa, spre stricarea imaginii școlii. Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii”, mai spune directoarea adjunctă.

Cazul este anchetat de poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. Deocamdată, minorii au fost despărțiți.

Eleva de 12 ani a fost transferată de familie la o școală din afara orașului.

Băiatul a rămas în școala din Budești, unde s-au sporit măsurile de supraveghere, iar femeile de serviciu au primit o sarcină nouă: trebuie să stea cu ochii mai des pe toalete.

Directorul acuzat că a dorit mușamalizarea cazului s-a învoit de la școală din motive medicale. Dascălii spun că avut tensiunea mare și s-a simțit rău.

Jurnaliștii Digi24 l-au căutat telefonic pentru a-i afla părerea despre scandalul izbucnit în școală, dar fără succes.

Sursa: 3puncte.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!