A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

O japoneză a înnebunit tot globul cu prăjitura asta din 3 ingrediente Cum faci prăjitura japoneză numai din ciocolată, brânză și ou

0 7.201

INGREDIENTE
3 ouă
120 g ciocolată albă
120 g cremă de brânză nesărată


APRECIAZA ARTICOLUL !

PREPARARE

Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: desert ușor, rapid și extrem de gustos, care a devenit tot mai popular în ultima vreme. Încearcă-l și vei vedea de ce!

Separați albușurile de gălbenușuri. Puneți albușurile la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Topiți ciocolata albă la bain marie, amestecând continuu cu ajutorul unei spatule.

Puneți înăuntru crema de brânză nesărată, amestecând ușor până se omogenizează. Dați deoparte. Adăgați gălbenușurile, amestecați.

Scoateți din frigider albușurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateți până obțineți o spumă tare. Puneți o treime din albușuri peste crema de rânză. Amestecați. Apoi, pe rând, celelalte două treimi, amestecând treptat până la omogenizare.

Pregătiți un vas termorezistent, puneți hârtie pergament pe care o ungeți cu ulei. Turnați mixtura. Luați vasul, ridicați-l ușor și “loviți-l” de masă de câteva ori, pentru a scoate bulele de aer.

Turnați niște apă fierbinte în tava cuptorului, puneți în mijloc vasul vostru. Dați la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade și… închideți focul, lăsând acolo vasul vostru pentru încă 15 minute.

Scoateți și puneți la răcit. Pudrați cu zahăr, dacă doriți, sau presărați fulgi de migdale.
Sursa: Cheesecake din 3 ingrediente – Retete culinare – Romanesti si din Bucataria internationala

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More