PALMA STANGA ITI DEZVALUIE VIITORUL, IAR CEA DREAPTA, TRECUTUL: IATA INTERPRETAREA LINIILOR DIN PALMA!

Este binecunoscut faptul ca palma stanga dezvaluie multe detalii importante despre abilitatile mostenite si ca, pornind de la traseul liniilor sale, putem ghici tot ce ne rezerva pe viitor destinul. Dar stiai ca palma dreapta indica si ea amanunte importante despre realizarile noastre anterioare? Poti citi, asadar, „mana pasiva” pentru a descoperi caracteristicile mostenite si potentialul tau interior, in timp ce „mana activa” iti indica amanunte cheie despre evolutia in timp a acestor abilitati native.

Atunci cand semnele palmei active sau dominante difera de cele ale palmei pasive, este semn ca persoana respectiva a facut eforturi mari in planul dezvoltarii personale, si ca toate aceste eforturi au dat roade. Mana activa, sau dominanta, a unei persoane dreptace este mana dreapta, in timp ce la stangaci lucrurile stau invers. Persoanele cu palme de dimensiuni mici sunt considerate a fi mai active si mai hotarate atunci cand vine vorba de punerea in practica a dezideratelor si a altor proiectii mintale.

Iata modul corect de interpretare a liniilor din palma:

Distribuie prietenilor

• Linia vietii

Aceasta porneste dintre degetul mare si aratator, ocoleste Muntele lui Venus si se opreste in regiunea incheieturii mainii. O linie lunga, adancita si neteda indica o stare buna de sanatate si o viata lunga. O linie intrerupta sau ramificata catre baza indica boli si/sau accidente.

• Linia capului

Este linia orizontala mediana a palmei. O linie lunga si adancita indica o minte ascutita si profunda. Daca este orientata intr-o singura directie, indica o imaginatie bogata. Daca este orientata catre sus, indica o minte anosta si obiectiva. Daca linia capului are acelasi punct de pornire ca linia vietii, persoana este calculata si devotata in relatiile cu sexul opus. Daca porneste mult deasupra liniei vietii, linia capului indica o predispozitie catre aroganta si ipocrizie. Daca este traversata de alte linii transversale mici, persoana respectiva are o predispozitie pentru dureri de cap.

• Linia inimii

Este situata mai sus de linia capului, doar ca este orientata in directia opusa (se intinde de la degetul mic la degetul aratator). O linie lunga, adancita, si neteda indica o fire emotiva, empatica si blanda. Daca se incheie intre degetul mijlociu si aratator, indica bunatate si spirit de sacrificiu. Daca se incheie inspre degetul aratator, indica o sete de putere. Daca se incheie in spatele degetului aratator, indica consecventa si dedicatie inspre un singur domeniu profesional. Daca se afla aproape de linia vietii si de linia capului, este semn ca latura rationala domina latura sentimentala.

• Linia destinului

Aceasta se intinde de la incheietura mainii pana la degetul mijlociu. Daca este foarte adancita, este semn ca viata este guvernata de un destin bine definit. Daca linia destinului porneste chiar din mijlocul palmei, inseamna ca vei avea parte de succesele pe care le cauti abia in etapa a doua a vietii. Absenta acestei linii denota un mod de viata aparte, neguvernat de un destin anume. Intreruperile acestei linii indica necazuri si nenorociri.

• Linia creativa

Porneste de langa linia destinului si se intinde pana la degetul inelar. Daca linia creativa este dominanta, adica bine definita, este semn ca posezi un talent artistic aparte. Daca langa linia creativa se observa o alta linie (linia banilor), este semn ca poti fructifica talentul creativ si intr-un mod lucrativ. Absenta ambelor linii denota lipsa de inspiratie si ghinion.

• Linia planetei Mercur

Este pozitionata chiar langa linia creativa, sub degetul mic. O linie lunga si bine definita semnifica bune abilitati in chestiunile de afaceri. Mai multe linii subtiri ramificate semnifica interes pentru stiinta. Daca linia planetei Mercur se intersecteaza cu linia banilor sau linia creativa, este semn ca te vei bucura de o cariera de succes in domeniul stiintelor exacte sau al afacerilor.

• Linia sanatatii

Arcul de sub linia lui Mercur este linia sanatatii. La multi oameni poate lipsi complet. Daca este prezenta, insa, ea indica probleme de sanatate, mai ales legate de functionarea organelor interne.

• Liniile fericirii

In jurul incheieturii se observa aproximativ patru linii. Daca acestea sunt bine definite, este semn de fericire, dar dupa mult efort sustinut. Daca ele lipsesc complet, este semn ca nu vei avea parte de bucurii veritabile pe parcursul vietii.

• Liniile erotice

Liniile mici de pe Muntele lui Venus sunt liniile erotice. Un Munte al lui Venus proeminent indica multa sensibilitate si vitalitate. Liniile bine definite, lungi, si perfect paralele indica sentimente romantice puternice. Liniile slab definite si scurte indica o personalitate detasata de emotii si sentimente. Intersectarea acestor linii denota incapatanare, o fire conflictuala si relatii interumane pasagere, de scurta durata.

• Linia succesului

Este linia scurta ce porneste dinspre linia mintii si se opreste in dreptul degetului aratator. O linie dreapta indica ambitie si motivatie constructiva. Mai multe linii incrucisate indica prezenta multor obstacole pe drumul spre succes. Daca liniile incrucisate sunt mai bine evidentiate decat linia succesului, este semn ca planurile tale ambitioase sunt sortite esecului.

• Braul lui Venuspalmele

Arcul dinspre baza degetului mijlociu si degetul inelar poarta denumirea de braul lui Venus. Daca acesta formeaza un cerc inchis, atunci vei avea parte de dezamagiri in dragoste. Daca traseaza un semicerc, e semn ca vei reusi sa traversezi cu usurinta toate dezamagirile traite. Mai multe cercuri circumscrise indica o hipersensibilitate aparte, care tinde sa complice chestiunile de zi cu zi.

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com