Patru zodii sunt binecuvântate de Dumnezeu. Ești printre ele?

 

Astrologii spun că fiecare om este inzestrat cu anumite calități și trăsaturi de caracter care îl ghidează în viață. Exista totodată anumiți nativi din zodiac care au noroc la tot pasul și uneori par a fi super-eroi pentru cei din jur.

Rac – darul iertării
Model de sacrificiu, Racul își jertfește nu de puține ori propria liniște și fericire pentru a-i pune pe alțîi pe primul loc. Nu face niciodată economie de timp și de sentimente când e vorba de oamenii dragi lui. Deși sunt foarte sensibili, suferă mult și plâng ușor, Racii iartă și cele mai mari nedreptăți, ba chiar întorc și obrazul celălalt, dacă simt ei că mustrarea pe care o primesc e meritată. Doar că să nu piardă iubirea de care sunt dependenți, preferă să-și calce pe suflet, să te elibereze de vină și să-ți dea o nouă șansă. Chiar dacă te iartă din toată inima, Racul nu va uită niciodată, însă, cum l-ai făcut să se simtă într-un moment sau altul, așa că nu profită de toleranță lui.

Distribuie prietenilor

Leu – darul tăriei
Leii nu cedează în momentele grele, sunt puternici că o stanca și îi motivează și pe alțîi cu curajul lor. Sufletiști și loiali, ei se împotrivesc lucrurilor în care nu cred și lupta cu toate forțele pentru iubire, pentru egalitate, pentru credință lor.
Asemeni profeților de pe vremuri, Leii au stofă de lider, sunt convingători, se fac plăcuți cu ușurință și sunt urmați cu convingere și mândrie de către mulți. Menirea lor este să-și apere cu demnitate principiile, să nu accepte compromisuri și să ofere un model de urmat, modelul sinceritățîi și al perseverenței. Integritatea, entuziasmul și statornicia ii scot pe Lei din mulțime și ii transformă în persoane alese.

Continuarea Aici