• Home
  • De la prieteni
  • Petrutza Petruta: Bună dimineața! Frumos înjurați când apărați femeia

Petrutza Petruta: Bună dimineața! Frumos înjurați când apărați femeia

petruta 3

Bună dimineața! Frumos înjurați când apărați femeia. Popa acesta de rang înalt încearcă să se așeze ca păduchele pe fruntea cuvintelor și aruncă cu vorbe grele în femeie, aruncând astfel cu noroiul cuvintelor și în mama sa.

Aș dori ca acest individ să fi născut măcar o dată, să vadă și el prin ce chinuri trece femeia și acelea sunt chinurile facerii.

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu spunea că: „O cinstim pe Maica Domnului și ne rugăm ei pentru că tot ce am pierdut prin Eva, adică nevinovăţia, raiul, harul, familia sfântă, pe Însuși Dumnezeu, le-am redobândit sau le putem redobândi prin Maica Domnului”.

Trebuie să privim cu ochii inimii și să dăruim iubire femeii-mamă și femeilor care nu și-au luat-o ca model pe Eva.

Atunci când i-a izgonit din Rai, Dumnezeu i-a izgonit pe amândoi, nu a alungat-o numai pe femeie, principala vinovată de nesocotirea cuvântului Lui și cred că teoria dvs. este corectă, Adam era pe undeva și ținea de şase, şoptind: „Grăbește-te Eva, că ne prinde Tatăl nostru și este vai de noi!”

Omenirea a fost făurită având la bază această izgonire, iar Adam și Eva ajungeau oricum muritori deoarece Dumnezeu le-a poruncit să aibă copii. El a spus: „Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l, şi stăpâniţi peste… toate vieţuitoarele care se mişcă pe pământ”

Să aveți o zi senină ca zâmbetul unei mame care își privește copilul și în privirea ei se adună toată frumusețea Raiului și toată iubirea de pe Pământ.

Parteneri