• Home
  • Fapt divers
  • Planta care aduce iubire și fericire în viața oricărei femei! Lidia Fecioru: „Faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare”

Planta care aduce iubire și fericire în viața oricărei femei! Lidia Fecioru: „Faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare”

fecioru floare

Lidia Fecioru a discutat despre o plantă pe care este recomandabil să o aibă toate femeile în locuință. Aceasta deține calități remarcabile, mai ales atunci când este oferită drept cadou. Se spune chiar că această plantă are capacitatea de a atrage perechea potrivită în viața ta.
Această plantă poartă oficial numele de spathiphyllum, dar este cunoscută și sub denumirea de „planta fericirii feminine”. Acest lucru se datorează faptului că, așa cum a explicat Lidia Fecioru, aceasta deține proprietăți remarcabile. Nu numai că are capacitatea de a atrage partenerul potrivit în viața proprietarei, dar aduce și un sentiment de calm și armonie.

„Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă. Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, citată de antena3.ro, potrivit romaniatv.net.

Planta are și capacitatea de a atrage prosperitatea financiară. În ceea ce privește îngrijirea ei, este important să fie udată regulat, deoarece nu tolerează temperaturile ridicate.

„Acestei plante nu-i place căldura. De aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei. Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani”, a subliniat Lidia Fecioru, bionergoterapeutul, în aceeași emisiune.

Parteneri