A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Profeţiile savantului român Anghel Rugină: „POPORUL MEU SĂ AFLE și SĂ ÎNȚELEAGĂ !”

14 125.747

Pe la începutul anilor 2000, Marius Tucă, într-una dintre emisiuni l-a avut că invitat pe renumitul economist şi academician Anghel Rugină, profesor universitar de anvergură mondială, corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane, dar care, din păcate, s-a stins din viaţa de ceva timp. Dezvăluirile lui de la acea vreme au fost privite ca scenarii SF de catre opinia publică, dar şi de cea mai mare parte a clasei politice de la acea vreme.

Timpul a trecut, Anghel Rugină s-a înălţat la ceruri, dar mărturisirile acestuia din acea emisiune ar trebuie să le dea mult de gândit celor care astăzi sunt la butoanele României. “Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc “ca în sânul lui Avraam”!

Oamenii ăşţia deţ̧in puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico- ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică̆ personajele politice cele mai “potrivite” pentru a “câştiga alegerile”, în mod “democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai că număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică.
Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt “aleşi” cu “binecuvântarea” acestui “GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică “directivele” trasate de acesta”, mărturisia Anghel Rugină.

Atunci, un telespectator l-a întrebat telefonic dacă şi România parte dintre ţările vizate de “GRUP”? “Da. Şi ca dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a că̂ştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită “privată” în Statele Unite, iar la două să̆ptămă̂ni de la câşţigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaş̧i lucru. Au fost amândoi să-şi ia „foaia de drum”… „Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pe preş̧edintele nostru ni l-au ales americanii?”, a replicat telespectatorul. “Nu o spun eu. Aş̧a este.
Numai că nu americanii, ci “GRUPUL” care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.”

Telespectatorul a fost iritat de replica renumitul economist şi l-a acuzat pe aceste de interese ascunse, dar răspunsul lui Anghel Rugină a fost unul magistral. “Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţ̧eleagă!.. În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile!

Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile in plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă. Îmi spui că nu şţii ce interes am… Am interesul că POPORUL MEU SĂ̆ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ̆!… Să înţ̧eleagă că la nivel global “cărţile sunt făcute”!

Oamenii ăşţia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…” Dar cine sunt acei oameni? „ Pe oamenii ăşţia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre “muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăşţia sunt mici copii, pe lângă cei din “GRUP”! Trebuie să înţ̧elegeţi că adevăraţ̧ii bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru că astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane “alese”, cunosc pe altele, şi tot aş̧a. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună…
Nici măcar preşedinţii marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!…”Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!”… “Sunt şi arabi? Că ăştia au petrol…”… “Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul “GRUPULUI”, deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest “GRUP” se moş̧teneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să între fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens…

Se zice că acest “GRUP” a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţii din Europa anilor 1848. Apoi “GRUPUL” a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.”…

Deci totul este al tuturor şi în particular al nimănui. Şi chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi “administrate” de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un “GRUP”, de administratori la nivel mondial de, să zicem… 250-300 de persoane!… “

Toată lumea rămâne mută. Inclusiv Marius Tucă… Şi domnul profesor a continuat: “Toate mişcările de rezonanţă mondială̆ de după̆ 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui “GRUP”. Totul bine studiat. Totul cu un scop precis.
Bineînţ̧eles că au apărut şi evenimente neprevăzute. La un moment dat, liderii comunişţi, supuşi unei propagande deşănţ̧ate cu scopul creării cultului personalităţii, pe criterii de marketing politic, au început ei înşişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte zei în viaţă, aş̧a că au scăpat de sub control. Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul şi anume fascismul. Şi aş̧a a pornit cel de-al doilea război mondial… Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul “independent”, a fost nevoie de un “război rece”, care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţii, cu victoria “GRUPULUI”, asupra copilului rebel – comunismul! Acum suntem în faza în care “GRUPUL” se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume “GLOBALIZAREA”.

Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială̆, BERD, Comunitatea Europeană, etc… Trebuie să recunoaş̧tem că acest “GRUP” a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de “GRUP”. De asemenea, nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş̧ care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens. “Drepturile omului” sunt impuse permanent pe ordin de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălţimea momentului. În general se impune o nouă ordine mondială, care încearcă să înlăture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar… V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente.

E drept, uneori sunt mai răi câinii, ca stăpânii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpănii îşi vor pune căinii cu botul pe labe!…” Însă, Marius Tucă uimit de afirmaţiile lui Anghel Rugină încearcă să afle dacă acestuia nu îi este frică să facă asemenea dezvăluiri. Replică renumitul economist a fost: “În primul rând, am o vârstă: “mi-am trăit traiul, mi-am mâcat mălaiul”, şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!…” Tucă insistă: “Şi noi ce trebuie să facem?”. “Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!…
Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”, a avertizat Anghel Rugină. Au vreo valoare profeţiile lui Anghel Rugină ?! Greu de spus, greu de răspuns.

Citeşte tot materialul pe https://www.facebook.com

loading...
14 Comentarii
 1. ZOLTAN ANA spune

  ADEVARUL II UN BOBOC DE FLOARE PE CARE TIMPUL IL DESCHIDE !FIECARE MEDITATIE SOCIALA A MEA A CONFIRMAT CELE SPUSE DE PROF, RUGINA………SI ESTE BINE CA LUCRURILE STAU ASA’I MPORTANT ESTE ,CA ACESTI DUMNEZEI ,DIN VIRF, SA FIE INTELIGENTI ,IUBITORI DE ADEVAR SI DREPTATE .EXISTA SI O INTELIGENTA A GENIILOR NEFASTE ………MEDIEREA PROGRESULUI UNIVERSAL S-A PROPAGAT DE CIND II LUMEA PRIN ASEMENEA OAMENI ,DETINATORI PRIN EVOLUTIE A UNUI A,D.N EVOLUAT ,IN TIMP, CONF NECESITATILOR TIMPULUI ,

 2. Mihai spune

  Totul vine sa confirme Scriptura si scrierile marilor sfinti. Totul pleaca de la Dumnezeu si ajunge tot la El. Caci vom trece fiecare prin filtrul Lui. Cu bunele si/sau cu relele fiecaruia. Si abia atunci vom fi asezati fiecare dupa faptele lui. Pana una alta,sa facem faptele credintei. In iubire de aproapele nostru si in iubirea de Hristos. Caci El e cu noi pururea.
  Hristos s-a Inaltat !!!

 3. Dromihetes spune

  Probabil că totul a început de la Poul simbolic al cunoașterii din Edenul Biblic. Se mai spune că cândva prin India antică era un grup ce controla nocivitatea descoperilor științifice. Dacă ceva era în detrimentul omenirii, ei ,,expertii,, neutralizau descoperirea ca lumea să nu ajugă la ,,crize carabiene,,. Probabil că acum Grupul se confruntă cu sumedenii ne pseudoDescoperiri și nu pot menține echșibrul pe planetă. oare cine nu ar vrea să trăiască decnet. Mai ales când ai de toate… Probabil că unii caută secretul Nemuririi.. Acum un academmician a spus o vorbă memorabilă. Părinții sp dea copiilor tot de au mai bun la ei. Principalul — Carte și Curaj de a privi realitatea și adevărul.. Poate că aici e solutia. Cartea și Curajul de a urma în viață. Doar s emai spune – Cine are Carte … Esențial – Cartea să fie cea Adevărată…

 4. Adrian Bochis spune

  Este știut ,este acceptat , este văzut, este de neclintit,
  este diabolic , este dezgustător , este înfricoșător , ESTE doar ADEVARUL , gol goluț !!

  Mama mea , îmi spunea :
  Copile , orice ai face , orice ai pății în viața ta , să nu uiți NICIODATĂ ,
  cea mai bună minciună de pe Pământ , este și rămâne
  ADEVARUL !!

 5. Ioan spune

  La un concurs ” Romania castiga ” – toti cei trei concurenti – oameni maturi si destul de bine pregatiti – habar n-aveau de persoana si personalitatea marelui savant roman Anghel Rugina ! Dar oare mai are vre-un rost sa ne cunoastem inaintasii de valoare in conditiile in care noi am ajuns slugile strainilor – multumiti doar ca nu suntem o colonie africana – iar cei plecati aiurea se intorc acasa numai de frica molimelor ?!

  1. Ofelia spune

   Hai sa nu mai dam vina pe straini, ca suntem slugile lor! Suntem de atatia ani (30) si stim ca se fura si se jefuieste de romanasii nostri, fostii lideri comunisti, fostii securisti si parvenitii! Si daca unele resurse au fost preluate de companii straine, s-au semnat contracte si probabil s-au luat spagi uriase. D-l Rugina spune clar ca sa ne facem viata frumoasa, sa ne educam copiii si sa ne vedem de treaba. La noi este indusa ura, hotia, analfabetismul si se moare cateodata „cu zile”. Sunt favorizati unii, care au devenit hotii Europei si stigmatul se rasfrange asupra intregului popor. Am vazut interviul cu Marele Economist, originar dintr-un sat din judetul Galati.

   1. Hilohi Călin spune

    Ai dreptate, Ofelia…

 6. Vasile spune

  Este vorba despre membrii Clubului Bilderberg,cei mai bogati si mai influenti oameni ai planetei

 7. maria maria spune

  Sti ceva si ei,acesti bogati vor muri ca mine ,ca tine si nu iau cu ei nimic,doar pacatele cele multe si grele, asa ca putin imi pasa de sclemberisti astia care se cred Dumnezeu.

 8. DAN spune

  Dânsul nu a spus de fapt decât un lucru firesc că grosul averii este în mâna la puține persoane în raport cu populația Terrei…………la fel este și într-o firmă,grosul contractelor îl fac cei mai talentați care sunt într-un număr mic în raport cu grosul firmei ……restul este o interpretare sau un fel de a spune……….bineînțeles că aceia cu bani mulți nu vor sta la ifosele săracilor……în rest nu comandă ei lumea………și-n zilele astea se observă cum pierd mii de miliarde de dollari……..fi deștept și poți să culegi de la ei,și la urmă să-i desfințezi………..care om normal pierde azi pe zi 100000$?????,HEI, imaginați-vă ei pierd mii de miliarde

 9. POPESCU TRANDAFIR, 77 ANI DIN ROMÂNIA. spune

  TOATE SUNT ADEVĂRATE, DAR NU AU DE-A FACE CU CE SPUNE CARTEA SFÂNTĂ ! SUNTEM LĂSAȚI DE PUTEREA ,,DIVINĂ,, SĂ VADĂ PÂNĂ UNDE VREA OMUL SĂ AJUNGĂ ȘI APOI DUMNEZEU VA HOTĂRÂ CE VA FACE CU PLANETA PE CARE OMENIREA ÎȘI DUCE VIAȚA CU BUNE ȘI RELE, AȘA DUPĂ CUM ÎL DUCE MINTEA PE FIECARE DINTRE NOI ! SPERĂM ÎN BUNĂTATEA LUI DUMNEZEU, PENTRU SUNTEM CREAȚIA LUI, ȘI NE IUBEȘTE, AMIN !!!!!

 10. AME spune

  SUNT la o varsta cand e prea tarziu sa-mi fac probleme de…gandire !MULTUMESc pentru ATENTIE !

 11. C C spune

  Am auzit despre un GRUP denumit EUGENISTI…care sunt papusarii lumii …ei ajuta , in principiu, ca sa distruga in fapt !!!!!!!!!!!!

 12. Lia spune

  Dumnezeu din orice lucru rau si negativ scoate ceva bun.
  Acest grup elitist exista pentru ca i s-a ingaduit sa existe…ca si lui Pilat, i s-a dat dreptul sa decida condamnarea la moarte a lui Iisus si astfel s-a indeplinit planul de mantuire al omului… iar aici in cazul acestui grup mondial elitist, Dumnezeu stie ca si din asta se pot mantui oameni, ne spune asta si Sf Paisie Aghioritul ca unui rau nu este ingaduit sa existe daca nu aduce nici un folos….daca lumea ar fi credincioasa si si-ar pune nadejdea in Dumnezeu, grupul elitist ar fi fost „şomer”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More