• Home
  • Fapt divers
  • PSD, pachet cu mâncare și bani pentru Orban: Dacă e nevoie, trimitem şi chiloţi …

PSD, pachet cu mâncare și bani pentru Orban: Dacă e nevoie, trimitem şi chiloţi …

lorban 1

PSD Cluj i-a transmis, vineri, premierului Ludovic Orban un pachet cu un deodorant, mai multe conserve și 100 de lei.

„În această dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice și cărți către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe lună. Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenția că nu putem sta nepăsători în față problemelor de viață ale unui om năcăjit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din puținul pe care îl avea, a donat la partid în campanie și 17.000 de lei, adică jumătate din venituri, trăind în post și smerenie tot anul”, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de PSD Cluj, potrivit digi24.ro.

Liderul filialei, Liviu Alexa, spune că dacă va fi nevoie îi va trimite premierului și „sarmale, șoșoni sau chiloți”.

„Sperăm să îi ajungă cele trimise până când își va luă leafa de premier, dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, șoșoni și chiloți dinamo, ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă și să facă cât mai repede bugetul”, se mai arată în mesajul postat pe Facebook.
Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere și potrivit documentului premierul a obținut venituri în 2018 de aproximativ 3.000 de lei pe lună.

Parteneri