A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Rona Hartner: Analizele îmi arătau deficit de fier, iar eu aveam cancer!

1 363

Rona Hartner a publicat pe pagina sa de Facebook o mărturisire emoționantă, despre perioada sa de mari încercări, cea în care a luptat și a învins un cancer agresiv.
Cum o știm cu toții, veselă și cu zâmbetul pe buze, dar a dorit să vorbească despre această cumpănă, întrucât consideră că experiența sa poate fi de ajutor și altor oameni aflați în această situație.

Rona spune că, fără doar și poate, cancerul este boala secolului. Dar îi îndeamnă pe cei care se află vreodată față în față cu acest diagnostic să nu dispere și să nu facă greșeala de a se victimiza.

Artista susține că este convinsă că atitudinea pe care a avut-o în fața bolii a și salvat-o. „Niciodată, dar niciodată să nu te victimizezi, ci să primești boala ca o posibilitatea de a curăța balastul din viața ta”.

De asemenea, Rona Hartner avertizează: analizele trebuie făcute anual. Eram obosită și nu am luat în serios carența de fier care îmi apărea constant la analize. De aceea, este vital să nu luăm medicamente și suplimente ”după ureche”.

Rona spune că este recunoscătoare medicului care a fost atent la acest aspect și i-a spus: Nu luăm suplimente de fier, am putea să hrănim o tumoră!

Așadar, atenție mare la simptome, orice schimbare în corpul nostru trebuie investigată.
Rona spune să marele atuu a fost că a acceptat boala. Că nu a disperat, ci s-a rugat. De asemenea, s-a spovedit și împărtășit zilnic, spunând că aceste două mari taine au făcut minuni în cazul ei.
Și este de părere că boala vine ca o atenționare, că undeva greșim. De aceea, nu recomandă să ne luăm la trântă cu ea, ci s-o acceptăm, s-o contracarăm, dar fără încrâncenare. Și apoi, de îndată, s-o uităm.

Sursa – doctorulzilei.ro

1 Comentariu
  1. LevSt. spune

    a lupta psihologic cu boala, reprezinta si da o mare sansa bolnavului, multi oameni cedeaza la aflarea stirii si -eventual- se ajunge la un sfarsit mai rapid, problema este pusa foarte direct intr-un film clasic (1949) „Easy Living” (cu marele-si la propriu si la figurat- Victor Mature), unde intr-un dialog se spune „Nu bolile omoara oamenii, ci frica declansata, cand afla”…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More