Rona Hartner: Analizele îmi arătau deficit de fier, iar eu aveam cancer!

Rona Hartner a publicat pe pagina sa de Facebook o mărturisire emoționantă, despre perioada sa de mari încercări, cea în care a luptat și a învins un cancer agresiv.
Cum o știm cu toții, veselă și cu zâmbetul pe buze, dar a dorit să vorbească despre această cumpănă, întrucât consideră că experiența sa poate fi de ajutor și altor oameni aflați în această situație.

Rona spune că, fără doar și poate, cancerul este boala secolului. Dar îi îndeamnă pe cei care se află vreodată față în față cu acest diagnostic să nu dispere și să nu facă greșeala de a se victimiza.

Artista susține că este convinsă că atitudinea pe care a avut-o în fața bolii a și salvat-o. „Niciodată, dar niciodată să nu te victimizezi, ci să primești boala ca o posibilitatea de a curăța balastul din viața ta”.

De asemenea, Rona Hartner avertizează: analizele trebuie făcute anual. Eram obosită și nu am luat în serios carența de fier care îmi apărea constant la analize. De aceea, este vital să nu luăm medicamente și suplimente ”după ureche”.

Rona spune că este recunoscătoare medicului care a fost atent la acest aspect și i-a spus: Nu luăm suplimente de fier, am putea să hrănim o tumoră!

Așadar, atenție mare la simptome, orice schimbare în corpul nostru trebuie investigată.
Rona spune să marele atuu a fost că a acceptat boala. Că nu a disperat, ci s-a rugat. De asemenea, s-a spovedit și împărtășit zilnic, spunând că aceste două mari taine au făcut minuni în cazul ei.
Și este de părere că boala vine ca o atenționare, că undeva greșim. De aceea, nu recomandă să ne luăm la trântă cu ea, ci s-o acceptăm, s-o contracarăm, dar fără încrâncenare. Și apoi, de îndată, s-o uităm.

Sursa – doctorulzilei.ro