• Home
  • Recomandate
  • Rugăciunea a scăpat-o pe marea actriță Anca Sigartău de cancer!

Rugăciunea a scăpat-o pe marea actriță Anca Sigartău de cancer!

sigartau 1

Când doctorii i-au dat verdictul – cancer, marea actriță Anca Sigartău a văzut parcă într-o clipă toată viața în fața ochilor. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, medicii i-au spus că mai are cel mult un an de trăit.

Dar Dumnezeu face minuni la tot pasul, iar Anca Sigartău trăiește și acum și e sănătoasă. Povestea incredibilă a acestei femei, aflați în rândurile ce urmează.

Credință a salvat-o!
Cu ani în urmă, Anca Sigartău a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita toată viața, fiind diagnosticată cu nemilosul cancer. Așa cum fac toți în astfel de situații, actrița a început lupta cu boala, însă a constatat că în perioada în care a făcut citostatice, tumora nu doar că nu a vrut să dea înapoi, ci a crescut cu 8 cm.

Și asta în doar trei săptămâni! Întâmplarea a fost ca Anca să iasă din spital pe 15 noiembrie, exact ziua de naștere a bunicii sale.

Nu știa nimic despre post, despre biserică, dar… atunci începea Postul Crăciunului. Și a vrut pentru prima dată în viață, să încerce să fie plăcută Domnului.

Iar acesta și-a arătat nemărginita-I putere. Pe 20 decembrie, când actrița s-a dus la control, medicii au constatat, că tumora dispăruse. Când aceștia au întrebat ce medicamente a luat, Anca Sigartău a răspuns că doar a ținut post și s-a rugat.

Minunile sunt doar la un pas de noi. Important este doar să vrem să le vedem…

Felicia Iederă

Parteneri