• Home
  • Fapt divers
  • Scrisoarea unei femei frumoase și inteligente, psiholog, către bărbați. Nu-i rău s-o citească și femeile!

Scrisoarea unei femei frumoase și inteligente, psiholog, către bărbați. Nu-i rău s-o citească și femeile!

femeie frumoasa 1

Acest mesaj emoționant este al unei femei frumoase, inteligente, un psiholog de succes extrem de talentat, Lilia Ahremcik, și este adresat printr-o scrisoare deschisă tuturor bărbaților. El merită citit și de femei.

(Dragă cititor, aceste cuvinte nicidecum nu-ți sunt atribuite direct ție, totuși ar fi bine să ții cont de ele: bărbații pentru a putea evita să se comporte ca niște fraieri, femeile – pentru a se pune în valoare. Este vorba despre o declarație-manifest pe care trebuie să o pui la vedere!)

Dragul meu bărbat…
Fiind în prezent o femeie liberă și comunicând cu mai mulți bărbați, simt o plictiseală enormă și asta e puțin spus. Uneori mi-e silă de cât de previzibili și monotoni puteți fi.
Trebuie să recunosc că până la vârsta de 40 de ani am avut multe propuneri ușuratice cu referire la sex. Dar niciodată nu am înțeles, cum pot bărbații să creadă că propunerea de a face sex este una seducătoare, mai ales când bărbatul însuși nu este foarte atrăgător?

Când treci de o anumită etapă a vieții, este evident că ai citit și ai văzut prea multe ca să rămâi impresionată de astfel de situații. Mai mult decât atât, deja știu foarte bine cum se vor desfășura evenimentele, până la ultimul detaliu. Când vei apărea, când vei dispărea, când vei reapărea peste trei săptămâni sau luni, de parcă nu s-ar fi întâmplat absolut nimic. Scenariul e prea binecunoscut. Dragul meu, înțelegi că un asemenea comportament e plictisitor? Cafenea, restaurant… Invită-mă să joc biliard sau să admir o expoziție. Eu înțeleg foarte bine, unde vor duce toate acestea, dar te rog, fă ceea ce mie mi-ar aduce plăcere. Din primul minut demonstrează-mi că am valoare în ochii tăi. Astfel, eu nu mă voi plictisi, iar tu, la rândul tău vei fi unic pentru mine.

Psiholog fiind, înțeleg că instinctele cel mai des prevalează asupra rațiunii. Însă, uneori chiar îi asociez pe bărbați cu cele mai primitive animale. Sigur că există și bărbați educați, cu un nivel înalt de cultură care te farmecă prin șarmul lor și cu care ai dori să petreci timpul, renunțând la interesele personale. Dar, din păcate, ei sunt foarte puțini. Chiar foarte puțini!

Eu nu am nici măcar cu cine să flirtez! Aud des: “Hai să ne cunoaștem mai aproape!”. Cât de aproape? Sau poate îmi vei recita versurile lui Shakespeare (probabil, vrei să mai salvezi situația), apoi, cu o aluzie previzibilă “Cu Shakespeare nu prea îmi reușește, dar în alte treburi sunt chiar foarte bun! (Sigur ești un prost!)”. Dacă într-adevăr dorești să afli ce mă atrage la un bărbat, atunci îți voi răspunde: Inteligența! Mă auzi? Inteligența!!!

La ai mei 40 de ani nu-mi mai pasă cât de mare îți este burta sau alte părți ale corpului tău… Mă interesează mai mult despre ce vom discuta până și după, ce ai reușit în viața ta până acum și dacă știi să te impui în societate.
Și dacă îți dorești să mă surprinzi, uimește-mă prin atitudinea ta omenească. Eu înțeleg foarte bine că primul tău gând este de a mă poseda. Hai să fim serioși! Tu ai creier, nu-i așa? Pune-l în mișcare și observă „omul” din mine. Arată-ți sensibilitatea și delicatețea.
Eu am trecut prin multe și cunosc multe. Pot să fiu un izvor de inspirație, de liniște și căldură pentru tine. Păi, fii într-atât de inteligent, încât să descoperi comoara ascunsă din mine.
Am avut parte de multe în viață până a te întâlni. Ceea ce am avut mai puțin a fost sentimentul de dragoste. Chiar dacă o voi trăi din nou, ea oricum va fi diferită, pentru că dragostea niciodată nu e la fel. Altfel de oferte nu mă mai interesează.
După cum vezi, unele femei au imunitate la minciunele gogonate ale bărbaților, iar sfaturile relatate mai sus nu vor fi de prisos nimănui. Dacă ți-a plăcut acest articol, recomandă-l și prietenilor tăi!
Publicat de eustiu.com

Parteneri