Șerban Cionoff: DOMNULE PRIM MINISTRU, DEMITEŢI-L PE PREFECTUL DE VASLUI!

De-a dreptul stupefiantă şi scandaloasă atitudinea- ca să nu spun, mai pe şleau cininismul- cu care prefectul de Vaslui a răspuns reporterului Antenei 3 atunci când a fost întrebat de ce, deşi a ştiut de câteva luni despre drama fetei din Văleni şi a familiei sale, nu a mişcat un deget pentru a o ajuta. Ceva foarte aproape de clasicul „Ghinion” al unui alt mai mare, de data asta peste întreaga Românie Unită…
Dovadă a unui murdar tupeu ciocoiesc, de ins burduşit de bine ce o duce şi căruia i se rupe în paişpe de prostimea de care nu îşi va mai aduce aminte decât, poate, la viitoarele alegeri. Dar şi atunci numai la comanda politică a mai marilor săi de la Bucureşti sau a părtaşilor săi de trebuşoare de pe plan local.
Ce poţi să mai spui atunci când vezi că reprezentantul guvernului României în teritoriu afişează un asemenea tupeu belferesc şi o incalificabilă neobrăzare? Nimic, taci şi înjuri , în gând sau în gura mare, nu contează că tot aia e!
Dar, de asta, chiar că s-a umplut paharul.
De aceea, cer , public, premierului Victor Ponta ca, dacă tot şi-a călcat pe suflet şi l-a somat pe pseudo-ministrul justiţiei, Robert Cazanciuc, să îşi prezinte- mai bine mai târziu decât niciodată!- demisia, să ia de urgenţă în calcul demiterea neîntârziată a prefectului de Vaslui.
Nu spun că, în acest fel, s-a repara drama Ralucăi şi a familiei sale, dar măcar asemenea indivizi ar învăţa că România nu e sat fără câini!
Şerban CIONOFF