Șerban Cionoff: UNEI BASTARDE LENINISTE I-A CĂŞUNAT PE ADRIAN NĂSTASE !

    Sunt din ce în ce mai mulţi cei care susţin, cu solide argumente, că justiţia hiperpolitizată şi ultra- discreditată a regimului totalitar pe care doreşte să îl impună preşedintele demis de popor dar impus cu mâna forte- mai mult spre deloc diplomatică a unor licurici de diverse calibre-    nu şi-ar putea face mendrele cu atâta cinism şi neruşinare dacă nu i-ar sări în ajutor nişte indivizi care se visează în chip de mandatari  ai dreptăţii. Evident, a dreptăţii lor, bazată pe sloganul leninist:”Cine nu e cu noi e împotriva noastră!”

 Aşa se face dacă nu e zi lasată de la Bunul Dumnezeu să nu citim, să auzim şi să suportăm strigătele isterice ale unor sanguinari, pe cât de grobieni pe atât de intoleranţi, care „demască”, „condamnă” şi, mai ales „ cer capete!”.. Acum! Imediat ! Categoric! Dar, în primul rând, NUMAI dintr-o ANUMITĂ PARTE  a eşicherului politic sau civic.

  Arhietipul absolut al acestei sub-specii, în ordinea conştiinţei morale, îl reprezintă, fără dar şi poate, o anumită  procuroare neo-stalinistă, persoană cu origini social politice atât de sănătoase că, îmediat după prăbuşirea comunismului, s-a dedicat cu zel şi abnegaţie anchetării dure a manifestanţilor din Piaţa Universităţii. Excepţională bravură civică îndeajuns de convigătoare care a recomandat-o ca Vestală a umorilor justiţiare ce cutreieră planurile halucinogene ale unor frustraţi care şi acum îşi mai plâng în pumni că nu au mai prins vremea Marii Terori şi a poemei: „Vinovat- nevinovat/Canalul trebuie terminat!”.

Distribuie prietenilor

  Nu m-am gândit, deocamdată, la un top al elucubraţiilor cu ifos de demers justiţiarist dar, cu siguranţă, o perfomanţă greu de egalat a atins-o mai zilele trecute o Ţaţa Nimeni la cub ( numele nu are nici-o importanţă !!!) care a lansat pe pagina „Ziare.com” următorul mesaj: „Constrasemnează Victor Ponta şi retragerea decoraţiei lui Adrian Năstase?”

 Cum lesne se poate bănui, este vorba despre cererea adresată lui Traian Băsescu (pentru încă 68 de săptămâni preşedinte al României) de către premierul Victor Ponta privind retragerea Ordinului Naţional „Steaua  României” ce îi fusese conferit, de către acelaşi Traian Băsescu, pastorului Laszlo Tokes.

  Cum a găsit de cuviinţă să dea răspuns acestei solicitări Traian Băsescu şi, în special, care sunt tenebroasele dedesubturi ale nemernicului său joc de-a Baba Oarba în faţa provocărilor iredentiste tot mai insistente şi mai neruşinate, se cunoaşte foarte bine. Orice om cu scaun  la cap luând act despre toate acestea şi clasându-le acolo unde le este locul. La dosarul , tot mai apăsător, care trebuie să intre neapărat pe rol într-un- firesc, legitim şi necesar- „Proces al băsescianismului”. Un necesar, vital aş spune factor de asanare morală şi politică a societăţii noastre care face obiectul unui demers jurnalistic de excepţie AMR 68, iniţiat de către Antena 3, pe care îl salut cu deosebită încredere!

 De-a dreptul stupefiant şi absolut incalificabil  chiar şi sub specia dejecţiilor morale cu care se învrednicesc asemenea specimane este, însă, textişorul postat de Ţaţa Nimeni despre care pomeneam mai înainte. Citeşti, încerci să pricepi şi rămâi pur şi simplu interzis!

 Aşadar, potrivit logicii paranoide a demonstraţiei acestei Ţaţa Nimeni la cub, dacă premierul Victor Ponta a cerut preşedintelui-definitiv- revocat retragerea  Ordinului Naţional „Steaua României”pe care numitul Laszlo Tokes a dovedit că nu îl merită prin în repetatele şi deliberate sale acţiuni împotriva Interesului Naţional ,acţiuni care au adus şi aduc uriaşe daune   ţării noastre, în special în Parlamanetul European unde a fost ales cu aportul decisiv al PDL-ului băsesco- sclavagist, atunci , tot el, premierul, ar trebui să contrasemneze să i se  retragă acelaşi Ordin Naţional „Steaua României” şi lui lui Adrian Năstase. Premeierului sub al cărui mandat, 2001-2004, România a încheiat cu succes negocierile în urma cărora a  devenit membru cu drepturi depline al Uniunii Europene.

  În minţioşoara sa puţină şi zburătăcită această  Ţaţa Nimeni la cub pune semnul egalităţi între un Duşman dovedit al Interesului Naţional şi al României şi un Om politic şi un diplomat care şi-a demonstrat  în mod  a exemplar devotamentul şi dăruirea pentru a împlini Idealului Suprem al marelui Nicolae Titulescu, asumat ca aspiraţie vitală de către toţi cetăţenii români, indiferent de naţionalitate, credinţă religoasă saui opţiune politică:„ A aduce România în Europa şi Europa în România!”

 Mai departe, pe cine cine creedeţă că vade cel mai nimerit  Bastarda leninistă pentru a pune în act bolnava-i elaborare? Fireşte că pe Traian Băsescu! Pe care, deşi nu îl numeşte explicit în maculatura-i pestilenţială, ne convinge  prin ficare propoziţie a sa că şi-l doreşte arbitru absolut.  Cum s-ar spune, un individ dovedit cu acte în regulă de săvârşirea unor grave acte împotriva Interesului Naţional trebuie să îi mai aducă încă o umilinţă celui pe care şi aşa, cu ajutorul slugoilor săi abjecţi pripăşiţi în cotloanele murdare ale pseudo-justiţiei sale securisto-politizate, l-a condamnat absolut fără nici-o probă!

 Toate aceastea trebuind să se petreacă- în viziunea demnă de Academia  Bălăceancă a Ţaţei Nimeni la cub- concomitent cu sancţionarea, pe deplin meritată de data asta, a unui dovedit duşman al Interesului Naţional!