Șerban Cionoff:AVEM UN NOU SERVICIU PUBLIC: PROCURORI-„CU TRAIAN BĂSESCU ÎN SUFLET”- PE ADRESA DUMNEAVOASTRĂ

    Chiar aşa, oameni buni… Nu vă era dor de dna Monica Macovei? Pardon şi scuzaţi de vorbă proastă, de doamna europarlamentar PDL, Monica Macovei? Domna aceea care susură de zor şi cu dibăcie vorbe otrăvite la nişte anumite urechi de la Comisia Europeană. Bocind de mama focului despre neorocirile fără seamăn care se petrec aici, în biata noastră ţărişoară, de când guvernarea a încăput pe mâinile mârşave şi parşive ale USL. Bineînţeles cu totul alte mânuşiţe decât cele ale domniei sale şi ale neprihăniţilor ei camarazi de luptă şi de idealuri, cu toţii avându-l „pe Traian Băsescu în suflet.”

  Mie unul, sincer să fiu,nu prea îmi era dor, dar dacă tot a apucat domnia sa a cuvânta, ia să vedem despre ce este vorba în propoziţie. Păi, în propoziţiile doamnei procuror europrlamentizat este vorba despre faptul că mint de îngheaţă puţul cei care susţin că, mai anul trecut, cam tot pe vremea asta, nişte imaculaţi militanţi din această bravă  falangă a statului de drepţi , adică nişte procurori „cu Traian Băsescu în suflet” au descins în forţă pe tot cuprinsul scumpei noastre patrii şi i-au pus pe oameni, mai ales pe oamenii satelor, să jure pe Biblie despre cum au votat la referendum! Pardon, la lovitura de stat, că aşa au dus vorba dumneaei şi alţi comilitanţi peste mări şi ţări…

 Nici pomeneală de aşa ceva!- strigă ca din gură de şarpe Femeia Comisar care din procuror comunist a năprâlit  în vajincă militantă a  României Europene. Procurorii „au mers la ţară ca să nu pună oameni pe drumuri!” Mai cuvântă doamna Monica şi că bravii procurori au făcut asta numai şi numai din grijă neţărmurită faţă de semenii lor,”ca să nu îi pună să plătească autobuze, trenuri”. Cum s-ar zice, procuratura a devenit un fel de serviciu public la dispoziţia cetăţeanului, adică „un procuror pe adresa dumneavoastră”. Fireşte, numai şi numai procurori „cu Traian Băsescu în suflet”.

Distribuie prietenilor

  Pentru a se face cât mai bine înţeleasă, doamna de fier a justiţiei fără prihană spune apăsat:” Exact invers se făcea în timpul comunismului.Te lua cu japca de acasă şi te ducea.” Nu vreţi să o credeţi pe doamna Monica? Ba eu zic să o credeţi; nu de alta dar tinereţea revoluţionară a domniei sale, pardon a tovărăşiei sale, se împleteşte strâns, indestructibil, cu activitatea procuraturii comuniste. Acolo a ucenicit cu zel şi abengaţie, fireşte sub privirea atentă şi cu binecuvântare părintească. Fiindcă, să nu uităm, nici tătucul său nu era un fitecine în aparatul represiv al timpului!

                                               Șerban Cionoff