Simona Halep are un nou iubit. Cine este misteriosul

Se pare că tenismena Simona Halep stă foarte bine la capitolul iubire, ea fiind surprinsă zilele acestea în compania unui tânăr, în Italia. Numele lui este Radu Barbu şi a fost jucător de tenis.
Potrivit click.ro, Radu Barbu a plecat, la fel ca mulţi tenismeni români, să joace pentru o universitate din SUA, Texas Christian University. A făcut-o în perioada 2005-2007, aături de Andrei Mlendea. Apoi, a rămas pentru o perioadă antrenor secund al echipei universităţii, dar şi prieten apropiat al lui Mlendea şi al altor jucători români de tenis.
Tocmai din această postură a cunoscut-o şi pe Simona Halep, dat fiind faptul că Andrei Mlendea a fost o perioadă antrenorul Simonei. Revenit în România, Barbu este parte a unui program de dezvoltare a tinerelor talente din tenis: Young Tennis Development, prin care oferă programe complete de antrenamente, dezvoltare psihologică şi motrică a celor mici.
Adrian Barbu s-a apropiat de Simona Halep prin prietenii comuni. El petrece mult timp cu Cosmin Hodor – fostul director al turneului BRD Năstase Tiriac Trophy – cu Horia Tecău, Andrei Mlendea sau Marius Copil. Se pare că cei doi petrec prima vacanţă împreună, în Italia, acolo unde au fost surprinşi în ipostaze tandre.