Solstițiul de iarnă. Cum va fi afectată fiecare zodie

solstitiu de iarna 1

Pe data de 22 decembrie are loc solstițiul de iarnă. Este începtul iernii astronomice, iar această dată coincide cu semnul Capricornului.

În emisfera nordică, în care se află şi România, 22 decembrie este prima zi de iarnă astronomică – cea mai scurtă zi şi cea mai lungă noapte a anului. De la această dată, ziua începe să crească iar noaptea se scurtează. În 2019, solstițiul are loc la ora 6.19 minute.

Solstițiul influențează și zodiile și își pune amprenta pe ele în această zi. Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte:

Pentru nativii zodiei Berbec, solstițiul vine cu încercări uriașe de a găsi un echilibru fie în viața personală, fie în viața profesională. Deciziile pe care le vor lua în această zi vor fi cruciale.

În schimb, nativii zodiei Taur reușesc să facă mai multe compromisuri și să găsească o cale de mijloc pentru a avea un final de an liniștit și înconjurat de persoane dragi. O persoană speciașă își poate face loc în viața lor.

Gemenii au parte de mari schimbări în timpul solstițiului de iarnă. Sunt remarcați la locul de muncă și pot primi o promovare sau chiar își pot găsi un loc de muncă mai bun. Fac progrese mari.

Racii încep niște proiecte pe care le-au tot amânat în ultimii ani, iar acum găsesc curajul necesar de a face un pas important în viață. Aveau nevoie de un impuls csre vine în data de 22 decembrie.

Mai mult pe kfetele.ro

Parteneri