• Home
  • Fapt divers
  • Solstițiul de vară 2023. Cum ni se schimbă viața din 21 iunie

Solstițiul de vară 2023. Cum ni se schimbă viața din 21 iunie

solstitiu vara 1

Ziua de 21 iunie 2023 marchează în emisfera nordică Solstițiul de vară, o perioadă în care Soarele „stă nemișcat” și anotimpurile se schimbă. Solstițiul de vară aduce, de asemenea, cea mai lungă zi a anului în emisfera nordică, unde suntem încurajați să sărbătorim lumina. Pentru emisfera sudică este cea mai scurtă zi a anului.

Indiferent în ce parte a lumii trăiești, Solstițiul este o zi extrem de sensibilă în care ne putem simți mai în ton cu energiile din jurul nostru.
De asemenea, se crede că în Solstițiu, vălul dintre această lume și dimensiunile superioare este cel mai subțire, permițându-ne să accesăm cu mai multă ușurință energiile galactice și tărâmurile angelice.

Solstițiul de vară 2023 – Semnificații astrologice
Solstițiul de iunie marchează, de asemenea, trecerea Soarelui în semnul de Apă grijuliu și sensibil al Racului.

În 2023, la momentul Solstițiului, avem și această linie de energie sacră a Zeiței în zodia Leului încărcat de Soare, cu Luna, Venus și Luna Neagră Lilith, toate la câteva grade una de cealaltă. Această energie a Zeiței Venus se întâlnește și cu cea a planetei Marte, care se află tot în Leu.

Toată această energie feminină puternică, cuplată cu Marte, creează un câmp de forță care ne îmbunătățește intuiția și ne întărește inteligența emoțională. Această energie poate fi, de asemenea, extrem de hrănitoare, încurajându-ne să ne apărăm pe noi înșine, să onorăm felul în care ne simțim și să rămânem încrezători și puternici în ceea ce suntem.

Solstițiul de vară 2023 – Claritatea sufletului
Solstițiul din 21 iunie marchează începutul verii astronomice, anotimpul luminii! Este momentul prielnic să te expui, să scapi de mantia de frici și pur si simplu să strălucești! Nu îți mai pune piedici. A sosit momentul să faci saltul înainte și să sărbătorești munca pe care ai realizat-o de-a lungul anului.

Viața nu este întotdeauna însorită, dar Universul aduce cea mai lungă zi din an pentru a ne aminti că există întotdeauna luminița de la capătul tunelului, indiferent cât de lung este acesta.

Chiar dacă lucrurile se pot simți întunecate, această stare este temporară. Există întotdeauna o modalitate de a găsi din nou lumina, indiferent cât de întunecată sau cât de adâncă ar fi problema.

Lumina va străluci din nou și ne va aminti de frumusețea și bunătatea pe care viața le are de oferit. Când Soarele strălucește puternic, putem simți și o rază de claritate mișcându-ne prin viață. Ne dăm seama ce este important și pe ce vrem cu adevărat să ne concentrăm timpul.

Ceea ce ne motivează poate fi revizuit în acest moment, pentru că sub Soarele de vară din zodiac Rac, suntem îndrumați să ne aliniem motivațiile cu adevărul nostru cel mai înalt și cu chemarea sufletului nostru.

În acest moment, suntem îndrumați să ne gândim la ceea ce ne alimentează Spiritul și ne reîncarcă Sufletul. Și, de asemenea, Universul ne oferă oportunități de a face exact asta folosind puterea Soarelui.

Deoarece Soarele strălucește puternic în cea mai lungă zi, asigură-te că petreci timp afară, în natură. Înoată în apele ei, cutreieră pădurile ei, fă drumeții printre florile ei sălbatice și conectează-te cu energia creației. Simte căldura Soarelui care îți luminează ființa și simte cum toată natura, prin razele Soarelui, te poate transforma, te poate hrăni și te ajuta la creație.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri