AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Floricica Stan Nicolescu: Știți de unde vine forma viorii?!

Buni zori să avem și azi și mâine și mereu, MAESTRE! Bine-ați făcut și bine-ați scris asa cum vă e harul și sufletul. De-aceea aveți și inimă bună dar și adâncă înțelepciune care-i zestrea din neamul bun din care vă trageți cu iubire de frumos și de oameni în armonii de vioară! Apropo, știți de unde vine forma viorii?!? Sigur știți! Da, de la trupul femeii! El a fost inspirația creatorului de viori. Ce poate fi mai frumos?!? Poate, “Bună seara iubito?!?” Ce frumos mi-am început dimineața citindu-vă, dar și cu bucuria tihnei de a vă scrie, timpul este cel doveditor a mi fi prieten în toate câte sunt pe acest pământ, motiv pentru care îl țin de mână și țin pasul cu el mereu.

Acesta este și motivul pentru care și eu m am vaccinat, să am viață și timp să mai trăiesc, să mă bucur de colțișorul nostru de rai, de flori de pomi, de cei dragi, și de noi cei mulți, buni și frumoși la suflet. Recunosc, m-am dus la vaccinare, ca mielul la tăiere; dar am ales din toate relele pe cea dătătoare de speranță, chiar dacă nici ei dinozaurii ăștia mondiali nu se scăldă în certitudini. Nici de efectele negative ale miraculoaselor picături, nu poartă vreo răspundere. Dar nu-i bai, le vom simți pe pielea noastră și răspunsurile pentru ei. Dar mi-am educat mintea și inima să-mi gireze alegerea!

Ce pot spune?!? Să ne fie de folos! Să ne putem spune “Buni Zori!” – mulți ani de-acum încolo!

Fiți binecuvântat cu sănătate și infinită iubire mereu spre bucuria tuturor celor care vă iubesc, Înger grăitor al sufletelor noastre!

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!