A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

STUFAT DE MIEL

0 353

Stufatul de miel, un preparat excepțional de sezon, care nu necesită mult timp pentru gătire. Iată cât de simplu se prepară!

INGREDIENTE
• 750 g carne de miel cu os
• 8 legaturi ceapă verde
• 5 legaturi usturoi verde
• 2 linguri bulion
• 100 ml ulei
• 1 lingurita condimente pentru miel


APRECIAZA ARTICOLUL !

MOD DE PREPARARE
1. În ulei încins se prajeste pe toate parţile carnea de miel. Se scoate si, în acelasi ulei, se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt.
2. Dupa ce s-au înmuiat, se presara condimentele pentru miel şi oaie si bulionul desfacut cu atâta apa cât sos se doreste a avea în final. Se lasa sa dea un clocot.
3. Într-un vas de cuptor, se aseaza carnea, se pune sosul de ceapa si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Sursa – retete.unica.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult