
Tartă ușoară, cu vanilie și nucșoară
Încearcă o rețetă ușor de preparat și extrem de gustoasă.
Ingrediente:
450 ml lapte
230 gr nuca de cocos neindulcita
4 ua
1 lingurita extract de vanilie
cca 100 gr faina alba
8 linguri de unt (cam 125 gr)
cca 1590 gr zahar
putina nucsoara
foarte putina sare
Mod de preparare:
1. Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca foarte bine.
2. Unge cu putin unt o tava de placinta.
2. Dupa ce obtii o compozitie omogena, pune-o in tava si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 45 de minute, maxim 60 de minute.
Sursa – culinar.bzi.ro
Ingrediente:
450 ml lapte
230 gr nuca de cocos neindulcita
4 ua
1 lingurita extract de vanilie
cca 100 gr faina alba
8 linguri de unt (cam 125 gr)
cca 1590 gr zahar
putina nucsoara
foarte putina sare
Mod de preparare:
1. Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca foarte bine.
2. Unge cu putin unt o tava de placinta.
2. Dupa ce obtii o compozitie omogena, pune-o in tava si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 45 de minute, maxim 60 de minute.
Ingrediente:
450 ml lapte
230 gr nuca de cocos neindulcita
4 ua
1 lingurita extract de vanilie
cca 100 gr faina alba
8 linguri de unt (cam 125 gr)
cca 1590 gr zahar
putina nucsoara
foarte putina sare
Mod de preparare:
1. Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca foarte bine.
2. Unge cu putin unt o tava de placinta.
2. Dupa ce obtii o compozitie omogena, pune-o in tava si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 45 de minute, maxim 60 de minute.