AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Tartă ușoară, cu vanilie și nucșoară

tartă nucșoarăÎncearcă o rețetă ușor de preparat și extrem de gustoasă.

Ingrediente:

450 ml lapte
230 gr nuca de cocos neindulcita
4 ua
1 lingurita extract de vanilie
cca 100 gr faina alba
8 linguri de unt (cam 125 gr)
cca 1590 gr zahar
putina nucsoara
foarte putina sare

Mod de preparare:

1. Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca foarte bine.
2. Unge cu putin unt o tava de placinta.
2. Dupa ce obtii o compozitie omogena, pune-o in tava si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 45 de minute, maxim 60 de minute.

Sursa – culinar.bzi.ro

 

 

 

Ingrediente:

450 ml lapte
230 gr nuca de cocos neindulcita
4 ua
1 lingurita extract de vanilie
cca 100 gr faina alba
8 linguri de unt (cam 125 gr)
cca 1590 gr zahar
putina nucsoara
foarte putina sare

Mod de preparare:

1. Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca foarte bine.
2. Unge cu putin unt o tava de placinta.
2. Dupa ce obtii o compozitie omogena, pune-o in tava si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 45 de minute, maxim 60 de minute.

 

 

Ingrediente:

450 ml lapte
230 gr nuca de cocos neindulcita
4 ua
1 lingurita extract de vanilie
cca 100 gr faina alba
8 linguri de unt (cam 125 gr)
cca 1590 gr zahar
putina nucsoara
foarte putina sare

Mod de preparare:

1. Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca foarte bine.
2. Unge cu putin unt o tava de placinta.
2. Dupa ce obtii o compozitie omogena, pune-o in tava si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 45 de minute, maxim 60 de minute.

Powered by
ns.fm
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!