• Home
  • Fapt divers
  • Test psihologic: Care imagine NU reprezinta o familie? Citește aici rezultatul

Test psihologic: Care imagine NU reprezinta o familie? Citește aici rezultatul

Familia este de neînlocuit. Celula de bază a societății, cum se mai spune. Ne nastem intr-o familie, iar acest lucru ne leagă de ea, ca apoi sa ne întemeiem propria familie, cand ajungem la varsta maturitatii. În societatea moderna în care trăim, tinerii nu se mai focusează pe construirea acestei familii proprii. Viața profesională a caștigat teren în fața familiei, acest lucru fiind valabil pentru ambele sexe.

Pentru a vedea daca esti o persoana orientata spre a avea o familie sau nu, in cazul in care nu ești ferm convins(ă) de acest lucru, te provocăm să faci acest test psihologic, care va scoate la suprafata amanunte importante si ascunse despre tine si familia in care ai crescut.

Esti pregatit(ă) sa afli adevarul? Priveste imaginea de mai jos si alege cifra care nu reprezinta o familie adevarata, în opinia ta.

Altfel spus, care dintre aceste imagini ti se pare ca intruchipeaza ceea ce am numi o „familie falsa”?

Iată și rezultatele:

Imaginea 1

Dacă ai ales imaginea 1 ca fiind falsă, nu te numeri printre cele mai familiste persoane. După cum se vede in imagine, femeia îndepărtează bărbatul de copil și tatăl pare chiar indiferent. Probabil că ai crescut fără o figură paternă autoritară, motiv pentru care ai tendința de a-i ajuta pe cei care au nevoie și ești incredibil de fericit(ă) atunci când schimbi în bine viețile altora. Cu toate acestea, în subconștient, nu știi de fapt cum ar trebui să arate o familie adevărată.

Imaginea 2

Dacă ai ales ca familie falsă a doua imagine, înseamnă că ești foarte familist(ă) și ești stabil(ă) din punct de vedere mental. Dacă studiezi imaginea cu mare atenție, vei observa că femeia din partea stângă poartă o fustă scurtă, în timp ce-și ignoră copilul, iar bărbatul nu prea știe ce face propriul copil, deci ambii adulți pun pe primul loc bunăstarea lor. Ești o persoană foarte bine crescută, care crede în relații bune, încheiate pe viață, tocmai de aceea ai fost în stare să recunoști familia falsă din prima. Pui pe primul plan căsnicia și familia. Îți face plăcere să ai grijă de ceilalți și să le oferi un mediu adecvat dezvoltării lor.

Imaginea 3

Dacă ai ales-o ca familie falsă pe cea din imaginea 3, s-ar putea să suferi de o boală psihică gravă, pentru că imaginea înfățișează o familie extrem de fericită și sunt reprezentați exact doi părinți care își îmbrățișează copilul cu dragoste. ÎCel mai probabil, provii dintr-o familie disfuncțională, în care cel puțin unul dintre părinți a abuzat de sex, alcool, droguri sau a avut o boală mentală netratată. În mintea ta, consideri că așa trebuie să arate o familie și tocmai de aceea ai ales ca fiind falsă exact imaginea cu cea mai iubitoare familie.

Sursa hoprea.ro

Parteneri