Urania : Previziuni pentru zodia Leu în perioada 04 – 10 ianuarie 2020

Horoscop Urania

În prima parte a zilei de 4 ianuarie, reacții categorice sau ostile față de tendințele manifestate în domeniul de activitate care nu le convin nativilor pentru că le încalcă niște principii de viață, de conduită, de crez ori niște idealuri și speranțe.

Vineri, 03 ianuarie 2020, 12:00 Nevoia de a-și apăra dreptul la libertatea de gândire și acțiune pe fondul unor întâmplări sau dialoguri în care aceștia observă că, asupra lor, se exercită presiuni în vederea alinierii la un curent de gândire sau la o soluție ce urmează a fi pusă în aplicare cu ajutorul sau cu cooperarea lor.

Distribuie prietenilor

Între 4 ianuarie, după ora 18:15′, și zorii zilei de 7 ianuarie, dilemă profesională: acceptă schimbările propuse de colaboratori pentru a dezamorsa niște conflicte sau iau decizii pe cont propriu, fără să țină cont de opiniile acelora. Leii se pot afla în ipostaze mai puțin confortabile dacă se vor întâlni cu persoane care se așează pe poziții de adversitate față de ei. Contextul privește doar relațiile parteneriale profesionale nu și cele conjugale.

Între 7 ianuarie, după ora 04:11′, și dimineața zilei de 9 ianuarie, schimburi de mesaje, de impresii sau de opinii cu prietenii, vizite, distracții, bucurii împărtășite alături de aceia. Între 9 ianuarie, după ora 10:44′, și 10 ianuarie, axa celor două case ale sănătății se va afla sub presiunea Lunii Pline în Rac din 10 ianuarie; vor fi solicitate aceleași zone anatomice și funcționale ale organismului pe care le-am invocat și în analizele astrale anterioare doar că, acum hrana, nutriția, asimilarea, metabolizarea medicamentelor se vor afla într-o ipostază precară: nu toată lumea va suporta stresul culinar al ultimelor zile, un tratament medicamentos sau chiar o dietă. Reflexe în plan interior ale acestei etape când, nimic din ceea ce vor consuma „nu le va prii”, de unde și impresia (greșită, de altfel!) de reacții capricioase față de alimente, mirosuri și gusturi.
Sursa Libertatea. Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Leu pentru perioada 04 – 10 ianuarie 2020