Top 5 zodii de femei pe care bărbaţii le adoră

 

Fermecătoare, senzuale şi cu şarmul bine pus la punct, unele native au arta cuceririi în sânge şi reuşesc să atragă toate privirile bărbaţilor. Ele sunt ca un magnet pentru domni şi emană feminitate la orice pas.
Gemeni
Firea ta duală te face să fii o profesionistă în materie de cuceriri. Eşti ambiţioasă şi lupţi pentru ce e al tău. Eşti egoistă şi nu laşi pe oricine să îţi invadeze teritoriul. Ştii să îi pui la punct pe bărbaţi, dar şi să îi dai peste cap graţie talentului tău actoricesc. Nici cel mai bun Don Juan nu ţi-ar rezista.

Rac
Îi ai pe bărbaţi la degetul mic, fără ca ei să ştie. Reprezentanţii sexului tare sunt cuceriţi de sensibilitatea ta şi de naturaleţea de care dai dovadă. Chipul tău care străluceşte de fericire cu greu va fi uitat de vreun bărbat îndrăgostit.

Distribuie prietenilor

Fecioară
Eşti de o eleganţă rară şi asta se vede de la distanţă. Ai ţinute mereu puse la punct şi emani prin toţi porii senzualitate şi feminitate. Chiar dacă eşti o persoană dificilă, greu de abordat şi arogantă uneori, bărbaţii sunt cuceriţi de frumuseţea şi inteligenţa ta. Eşti o femeie selectivă şi nu îţi împarţi timpul cu oricine.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro