Toți oamenii mor, dar nu toți trăiesc cu adevărat. VIAȚA, un dar care nu trebuie risipit

 

Nu moartea este cea mai mare frica a oamenilor, ci sa ajungi la capatul vietii si sa realizezi ca nu ai trait cu adevarat.

S-a facut un studiu pe 100 de oameni aflati pe patul de moarte. Au fost intrebati care este cel mai mare regret al vietii lor. Aproape toti au raspuns ca nu au regretat lucrurile pe care le-au facut, ci pe cele pe care nu le-au facut, riscurile pe care nu si le-au asumat, visurile pe care nu si le-au indeplinit.

Distribuie prietenilor

Hei, tu, trezeste-te! De ce existi? Viata nu este doar ca sa muncesti, sa astepti weekendul si sa platesti chiria. Fiecare persoana de pe acest Pamant are un talent. Oamenii nu isi aleg visurile, visurile ii aleg pe ei. Asa ca te intreb: Ai curajul sa urmezi visul care te-a ales pe tine? Te tii bine de el sau il lasi sa plece…?

De cele mai multe ori noi traim in afara visului nostru care este in interior ceea ce este poate cea mai trista pierdere.

Cei mai multi dintre noi ne temem de hotii care vin noaptea sa ne fure lucrurile. Dar exista un hot in mintea noastra care ne urmareste visurile. Numele lui este Indoiala. El a ucis mai multe visuri decat esecurile au facut-o vreodata. El poarta multe deghizari si ca un virus te va lasa orbit, divizat si te va transforma intr-un „oarecum”. „Oarecum” este letal. Stii ce inseamna „oarecum”? Exista o multime de oameni „oarecum”, ai vrea oarecum sa-ti schimbi cariera, ai vrea oarecum sa fii in forma. Matematica simpla fara numere. Daca vrei ceva „oarecum” atunci vei obtine”oarecum” rezultatele pe care le doresti.

Care este visul tau? Ce aprinde acea scanteie? Nu poti sa vrei „oarecum” ceva, trebuie sa iti doresti cu tot sufletul. Va trebui sa lupti? Da… va trebui sa lupti. Vei cadea de multe ori, dar cine contorizeaza asta? Aminteste-ti doar ca nu exista munte neted. Daca vrei sa ajungi in varf, exista creste ascutite peste care trebuie sa treci. Vor fi momente in care vei fi stresat sau deprimat… dar trebuie sa stii ca Steven Spielberg a picat la scoala de film de 3 ori, dar a continuat. Directorii de televiziune au concediat-o pe Oprah spunanad ca nu este potrivita pentru TV, dar ea a continuat. Criticii i-au spus lui Beyonce ca nu poate canta, a trecut printr-o depresie, dar a continuat.

Lupta și criticile sunt condiții prealabile pentru măreție. Asta este legea acestui univers si nimeni nu ii poate scapa deoarece suferinta este viata, dar tu poti alege ce fel. Fie suferinta pe drumul pre succes sau suferinta de a fi urmarit de regret.

Nu te gandi de doua ori.
Ne-a fost dat un dar pe care il numim VIATA. Asa ca nu il risipiti.

Mai mult pe suntsanatos.ro