Topul zodiilor perfecționiste

Cu siguranță cunoști acele persoane pentru care nici măcar cuvântul perfecțiune nu este deajuns. Din punct de vedere astral, există câteva zodii care sunt fruntașe la capitolul perfecțiune!
Fecioară
Ești perfecțiunea întruchipată, din acest motiv ocupi primul loc în clasamentul zodiilor perfecționiste. Ai o plăcere pentru detalii și analizezi fiecare lucru în parte. Unii spun că îți petreci jumătate din viață aranjând lucrurile prin casă și, mai ales, aranjându-te pe tine. Pui mare preț pe haine și obiecte și vrei ca totul să fie ca scos din cutie.
Capricorn
Ești unul dintre cele mai muncitoare semne zodiacale și îți dorești să atingi perfecțiunea, chiar dacă rațiunea ta îți spune că ea nu există. Totuși, pentru tine, perfecțiunea este necesară, de aceea ai fi în stare să muncești habotnic și să preiei controlul asupra tuturor lucrurilor din viața ta. Vrei să fii cea mai bună dintre toți, iar într-o bună zi chiar vei reuși această performanță.
Balanță
Ești considerată o perfecționistă, însă din alt punct de vedere, acela al echilibrului. Îți dorești să obții în toate un echilibru perfect, care să nu fie perturbat de nimeni și nimic. Poate nu muncești îndeajuns de mult să se spună despre tine că ai o obsesie pentru perfecțiune, însă când lucrurile o iau razna, începi să te îngrijorezi și să îți cauți echilibrul.

Continuarea Aici