Tort din foi de napolitană. Super delicios, fără coacere!

tort napolitanaCea mai usoara varianta pe care o poti folosi cand vrei sa prepari un tort, dar nu vrei sa ai de-a face cu blaturi, aluat si forme de copt. Vezi mai jos cum poti face un tort din foi de napolitana.

INGREDIENTE

Distribuie prietenilor

8 foi de napolitana 400 g unt 150 g zahar 100 g ciocolata topita 100 g nuci maruntite

INGREDIENTE PENTRU DECOR

100 g nuci maruntite

MOD DE PREPARARE:

  1. Se pregateste intai crema de unt pentru care untul moale se freaca cu zaharul.
  2. Se adauga ciocolata topita si nucile, se amesteca bine si se da la rece.
  3. Fiecare foaie de napolitana se asaza deasupra unei oale cu apa fiarta pentru a le inmuia si apoi se decupeaza cu foarfeca de bucatarie dupa forma rotunda de tort.
  4. Se asaza foile cu crema intre ele, se acopera cu restul cremei de ciocolata si se garniseste cu nuca maruntita. Se lasa la rece de pe o zi pe alta.

Sursa – retetepractice.ro