Trei zodii feminine pe care nu le înţelege nici un bărbat

Aceste trei zodii feminine şi-au „câştigat” statul de cele mai puţin înţelese de către bărbaţi, care le consideră imposibile, capricioase şi adesea răsfăţate. Ele sunt cele pe care reprezentanţii sexului puternic le evită cât pot de mult din pricina caracterului mult prea dificil de gestionat.

Iată care sunt cele trei doamne, potrivit zodiata.com

Locul III: Femeia TAUR
Este bine ştiut faptul că femeia taur este capricioasă. Este foarte încăpăţânată şi de cele mai multe ori îşi doreşte ca partenerul ei să ghicească ce probleme o macină, fără să îi comunice.
Bărbaţii întâmpină probleme în a înţelege o femeie taur pentru că are toane şi este destul de dificil să-i faci pe plac. Totuşi, aceste toane îi trec destul de repede. Bărbaţii nu ar mai trebui să se chinuie să înţeleagă aceste femei pentru că nu vor reuşi.

Distribuie prietenilor

Locul II: Femeia PEŞTI
Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt extrem de sensibile. Se pot enerva uşor şi pot isca certuri urâte pentru că nu ştiu exact cum să comunice ce au pe suflet şi din acest motiv vor crede că este tot vina partenerului.
Aceste femei nu sunt neapărat capricioase, însă nu au suficientă autostimă. Acest lucru le poate îngreuna viaţa amoroasă pentru că nu reuşesc să-şi ridice standardele la adevărata lor valoare şi vor avea mereu impresia că toţi bărbaţii sunt buni pentru ele.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro