Trei zodii trec prin situații neprevăzute până la sfârșitul lunii!

Cea de a doua jumătate a lunii noiembrie anunță câteva schimbări majore în mersul astrelor, ceea ce înseamnă că vom avea parte de situații neprevăzute și de mici accidente, aproape imposibil de evitat. Dar dintre tot zodiacul, doar trei zodii sunt profund afectate. Află dacă te numeri printre ele!

Scorpionii nu iubesc deloc hazardul
În a doua jumătate a lunii noiembrie, zodia Scorpionului se află în prim plan pe scenă! Ea primește vizita lui Marte, din data de 19, apoi se bucură de revenirea lui Mercur la mersul lui direct și rapid pe cercul astrelor.
Nu trebuie să uităm că și Soarele se află acum în Scorpion, până pe 22 noiembrie, ceea ce ne oferă o conjunctură astrală deosebită. Între Mercur și Marte apar mereu scântei, de aceea nativii Scorpioni trebuie să fie foarte atenți în următoarele zile și să se ferească pe cât posibil de situațiile riscante, mai ales dacă se abat de la programul zilnic și pleacă într-o călătorie sau se mută în altă casă.

Capricornii, decizii riscante
Ultima decadă de noiembrie este o perioadă foarte interesantă pentru Capricorni, care primesc din plin influența lui Venus. Marele astru le vizitează zodia și rămâne alături de ei până pe 20 decembrie.
Va fi o perioadă prielnică pentru câștiguri, dar mai ales pentru mici aventuri, petreceri, dragoste și întâmplări inedite. Nu este exclus ca mizele Capricornilor să se schimbe și să își dorească un alt partener de viață. Ei pot lua acum decizii care vor uimi pe toată lumea!

Distribuie prietenilor

Continuarea Aici