UITĂ-TE FOARTE ATENT DACĂ AI ACEASTĂ LINIE ÎN PALMĂ. Vezi de ce EȘTI EXTREM DE NOROCOS!

 linie palmă  Persoanele care au in palma o linie paralela cu linia vietii se vor bucura de un noroc incredibil. 

Aceasta linie este foarte rara. Este numita linia ingerului pazitor si se spune despre persoana care o are ca este binecuvantata cu protectia unui inger pazitor. Unii o numesc linia lui Marte, o alta linie a vietii.

Persoanele care au aceasta linie in palma sunt foarte norocoase. Supravietuiesc intotdeauna in caz de calamitati sau accidente, sunt sanatoase, nu au probleme financiare si trec usor peste obstacolele vietii.

Distribuie prietenilor

Daca aveti norocul sa va fi nascut cu o asemenea linie, ar trebui sa ii fiti recunoscator lui Dumnezeu, sortii si ingerului pazitor, scrie pentrusuflet.com.

Linia ingerului pazitor poate aparea sub urmatoarele forme:

Linia ingerului pazitor, care este paralela cu linia vietii, este un semn important! Un om cu o asemenea distinctie este protejat de toate lucrurile rele din viata.

Linia scurta este de-a lungul liniei vietii (putin vizibila sau zimtata). Persoana cu o astfel de linie se poate astepta la probleme si mari batai de cap insa pana la urma o sa dispara.

Linia ingerului pazitor aflata la mana dreapta reprezinta rasplata pentru fapte bune. Aceasta este un dar in urma lucrurilor bune facute in decursul vietii sau in urma suferintei.

Linia ingerului pazitor de la mana stanga reprezinta darul si protectia pe care persoana respectiva le-a primit la nastere. Acest fenomen este adesea mostenit.

Sursa – stireazilei.com