AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Un băiețel le-a spus părinților săi că este reîncarnarea prințesei Diana: „Au fost complet șocați”

Recent, pe TikTok a devenit viral clipul video al unui internaut care spune povestea unui băiețel care susține că este reîncarnarea prințesei Diana.

Conform informațiilor apărute în social media, Billie este un băiețel de doar patru ani. Încă de la primii doi ani ai vieții sale, acesta a început să le verbalizeze părinților săi lucruri desprinse de realitate. Mai concret, s-a regăsit în fotografia prințesei Diana și a început să ofere detalii pe care un copil de vârsta lui nu ar fi avut cum să le cunoască, scrie click.ro.

„Acest băiețel de 4 ani le-a spus părinților săi că este reîncarnarea prințesei Diana. Billy Chample s-a născut la 18 ani după moartea acesteia din 1997 și susține că își amintește perfect momente din viața acesteia.

Tatăl său spune că totul a început când băiatul avea 2 ani. A văzut o fotografie cu prințesa Diana și a zis: <<Uitați, sunt eu când eram prințesă!>> Părinții lui au fost complet șocați, din moment ce nu au avut niciun obiect troian acasă și nici nu au discutat niciodată despre prințesa Diana în jurul său. Când avea 3 ani, a început să se refere la prințul William ș prințul Harry ca fiind copiii lui.

De asemenea, Billie a spus că a avut un frate pe nume John, atunci când era prințesă. Părinții lui nu știau nicio persoană regală pe nume John, deci au căutat pe Internet și au aflat că prințesa Diana a avut un frate numit John, care a murit chiar înainte ca aceasta să se nască.

Cum putea un copil de 4 ani să știe toate acestea? Partea care i-a șocat cel mai mult pe părinții lui este când acesta a văzut o fotografie cu prințesa Diana și a zis: <Aia sunt eu când eram prințesă și într-o zi sirenele au venit și eu nu am mai fost prințesă niciodată>” – se arată în postarea devenită virală pe TikTok.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!