Urmează cea mai lungă eclipsă lunară a secolului al XXI-lea! Când va avea loc

Luna iulie ne rezervă un eveniment notabil. Vom avea parte de cea mai lungă eclipsă lunară a secolului al XXI-lea!Efectele eclipselor se resimt înainte cu două săptămâni de evenimentul propriu zis, dar și după, timp de două săptămâni.
Luna Sângerie se va arăta pe 27 iulie 2018, iar eclipsa va dura aproximativ 1 oră și 43 de minute. Norocoșii care o vor putea vedea sunt doar cei din emisfera estică, dar efectele ei vor fi resimțite de toată populația globului.
EarthSky informează că, în noaptea de 27 iulie și dimineața de 28 iulie, Luna Sângerie va fi vizibilă.

Semnificația simbolică a “Lunii sângerii” din iulie
Pentru a discerne semnificația evenimentului din această lună, să examinăm simbolul lunii și culoarea roșie.
În simbolistică, luna reprezintă iluzii și intuiție. Își face simțită prezența atunci când vă minți pe voi înșivă sau pe alții – sau când bănuiți că există “mai mult decât ce se vede”.
Roșu simbolizează încăpățânare, încredere, curaj, pasiune, agresivitate, în lumina reflectoarelor. Roșul mai este și despre conștiința de sine și abilitatea noastră de a supraviețui – și prospera.

Așadar, puse toate cap la cap, ce avem? Luna plină sângerie a lui iulie semnifică un moment de schimbare, care a rezultat în primul rând dintr-o dorință adâncă pentru ceva “mai mult”, conștientizarea planetei și a prezentului.
Pentru cei atenți, acest lucru va fi evident. Se pare că zilnic avem de-a face cu un scandal. Mânia care izbucnește este doar efectul advers al lucrurilor făcute cu rea intenție și împotriva oamenilor și a planetei nu de ieri, de azi, ci de mii de ani.
E bine să meditați, să trăiți sănătos și să încercați să fiți buni, mai ales în preajma acestei luni pline.