• Home
  • De la prieteni
  • Zamfira Pora: Cei ce viseaza sunt mai dăruiti decât cei care nu au vise

Zamfira Pora: Cei ce viseaza sunt mai dăruiti decât cei care nu au vise

zamfira pora

Zi cu senin sufletesc si o saptamana cu visare, la ce ati fost, ce sunteti si veti fi! Visele impartasite cu noi pentru ca risipirea lor e iminenta sunt pe undeva, cautarea intelesurilor acestora!

Cei ce viseaza sunt mai daruiti decat cei care nu au vise sau poate cine stie, le risipesc inainte de trezire! Un visator este cineva care isi poate gasi calea numai sub lumina razelor lunii, iar pedeapsa lui este ca zareste zorile inaintea restului lumii” spunea Oscar Wilde.

Intrebarile de azi isi gasesc de multe ori raspuns in visele noptii. De multe ori ele insotesc povestea pe care sufletul tau o scrie despre tine si cei cu care ai interferat in momente importante, ramase in memoria afectiva asa cum sunt: mama. fiul, prietenii, tu cand erai tanar si erai puternic, in toate si tot, cand cuvintele erau o arta vorbita, nu doar scrisa. Subconstientul lucreaza oferindu-va, clipe amintite si intamplari dorite, cu oamenii dragi!

Cu siguranta „somnul nu e moarte” ci el se transforma in actiunea realului. Din actiunea gandita, dorita, ele se infiripeaza, intrupeaza din nou in visuri , iar aceasta interactiune, ca un perpetuum mobile, da nastere formei celei mai inalte de traire. Visare densa si trairi in visare, in somn sau in trezire!

Parteneri