• Home
  • De la prieteni
  • Zamfira Pora: Se crede că cele șapte stele, vizibile ale Carului Mare sunt responsabile de soarta omului și a pământului în univers

Zamfira Pora: Se crede că cele șapte stele, vizibile ale Carului Mare sunt responsabile de soarta omului și a pământului în univers

Zi cu bune, maestre! Legenda Carului Mare,spune că la început au existat în total 9 stele , dar 2 au dispărut și nu mai pot fi vizibile în zilele noastre, iar cei care pot vedea cele 2 stele, nevăzute, vor avea o viață îndelungată.

Dou Mu este Zeița chineză a Stelei Nordului și păstrătoarea cărții vieții și a morții. Ea este mama celor Nouă Regi Celești care compun Carul Mare. Se crede că cele șapte stele, vizibile ale Carului Mare sunt responsabile de soarta omului și a pământului în univers, asa ca privitorilor lui, universul le transmite mesajul despre soarta pe aceasta planeta.

Mirajul universului si boltei ceresti este mai pregnant pentru spiritele creatoare si dornice de cunoastere. Cred eu ca la fel e si cu atentia indreptata spre fiintele minuscule, asemeni literelor si a ritualului lor! E minunat cand ne oferim atentie, noua si celorlalti care compunem acest univers!

Cati o facem?! Nu stiu si cred ca suntem mult prea putini. Imi place portretul zilei in care azuriul cuprinde intr-un tablou unic, „zorii ce se desfac în fâșii de ziuă și lumea ce pare preparată să supraviețuiască, eternă și colorată ca fluturii. Culorile s-au suit în flori și în copaci, iar cerul, baroc peste noapte, s-a uniformizat”. Va doresc ca bucuria regasirii si trairii frumusetii simple, dar atat de complicate ca mecanism, sa va fie un inceput de saptamana, minunat, aducator de vibratii incurajatoare!

Parteneri