Zodia protejată de Univers. Predicțiile lui Nostradamus, pentru fiecare zodie

 

Nostradamus s-a născut pe 14 decembrie, în norocoasa zodie a Săgetătorului. Acest semn i-a conferit o intuiție extraordinară, talent și capacități supraumane, precum și puterea de a împărtăși celorlalți din cunoașterea lui. Din scrierile sale rezultă că această zodie se va bucura de o îndelungată bunăstare și, timp de cinci ani de acum înainte, nu va fi tulburată decât de griji mărunte. Atitudinea sa pozitivă va atrage asupra Săgetătorului binecuvântările vieții, iar planetele îi vor fi favorabile. Conjuncția magică dintre Jupiter și Saturn care va avea loc în iunie 2020 și care se întâmplă doar odată la două decenii marchează viitorul strălucitor al Săgetătorului.

Nativii acestor zodii vor fi protejați, atât ei cât și familiile lor, pentru că influența astrală se va extinde asurpa tuturor celor apropiați. Nici o boală majoră nu se va abate asupra Săgetătorilor în anii care urmează. Începând de la sfârșitul acestui an, bunăstarea materială se va consolida și nu vor duce lipsă de nimic în următorii ani. Unii Săgetători vor începe chiar afaceri pline de succes sau își vor împlini visele legate de carieră. Imaginea publică a unora dintre nativi va deveni foarte populară, pentru că vor avea numai reușite în domeniul artei, culturii sau politicii. Călătoriile vor fi deosebit de atrăgătoare pentru Săgetător și îi vor aduce informații proaspete și noi forme de cunoaștere. Câteodată va fi nerăbdător sau va avea tendința să risipească bani, dar destinul se va arăta generos cu el, împlinindu-i proiectele și oferindu-i noi resurse. Viața sa sentimentală se va lumina în sfârșit, mai ales pentru persoanele care își așteaptă de multă vreme alesul. În anii care urmează, Săgetătorii vor forma cupluri durabile și vor întemeia familii stabile și fericite.

Distribuie prietenilor

Profețiile lui Nostradamus pentru alte zodii

Berbecul va avea o ascensiune periculoasă
O predicție zguduitoare a lui Nostradamus a fost ascensiunea lui Adolf Hitler în Germania și efectele ei catastrofale. Dictatorul german s-a născut pe 20 aprilie 1889, sub zodia Berbecului. Această zodie impetuoasă va fi în plină evoluție în perioada care urmează, încercând să-și atingă cele mai ambițioase scopuri. Poate că este vorba de succese academice sau de o poziție de elită, ori poate că Berbecul va încerca să dea viață unui proiect cu adevărat revoluționar. Dar ascensiunea sa nu va fi lipsită de sacrificii, care se vor reflecta atât asupra lui cât și asupra celor dragi.
Viețile Taurului și Scorpionului se vor schimba radical
Una dintre cele mai importante predicții ale lui Nostradamus a fost Revoluția Franceză, care a semnificat începutul transformării continetului european. Revoluția a izbucnit pe 5 mai 1789, dată aflată sub semnul Taurului și s-a sfârșit pe 9 noiembrie 1799, în zodia Scorpionului. Iată de ce aceste două zodii vor suporta mari transformări în viața lor, conform predicțiilor lui Nostradamus.

Pentru Taur, este posibil ca un eveniment să-i schimbe total cursul vieții, fie în familie, fie pe plan profesional. Această schimbare, care va părea greu de suportat la început, va fi, de fapt, începutul unei perioade de evoluție și autorealizare pentru nativii Taur.
În cazul Scorpionului, schimbarea va consta în sfârșitul unor relații sau al unor situații care îi țineau prizonieri și de care nu se puteau desprinde. După o perioadă de refacere, Scorpionul va trăi din plin înflorirea și liniștea unei noi epoci sentimentale.

Racul va trece printr-o încercare dificilă
Una dintre previziunile lui Nostradamus a fost sfârșitul tragic al regelui Henric al II lea, în iulie 1559. Data ce marchează acest eveniment este corelată cu zodia Racului, astfel că acest semn va fi supus unor transformări importante în viața sa. Schimbarea poate privi statusul familial, indicând sfârșitul unor relații sau o perioadă grea în cuplu; de asemenea, schimbarea se poate referi la viața profesională, existând posibilitatea ca Racul să părăsească locul de mun că în care se află acum și să înceapă o nouă carieră în altă parte.

Proiectele Leului sunt amenințate

O profeție zguduitoare a celebrului astrolog francez a fost legată de dezastrul nuclear de la Hiroshima și Nagasaki, la începutul lui august 1945. Corelând evenimentul istoric cu zodia Leului, este posibil ca unele proiecte ale nativilor acestei zodii să fie amenințate de forțe vrășmașe.Indiferent că este vorba de un proiect imobiliar, de începutul unei relații sau de o inițiativă financiară importantă, Leul trebuie să fie foarte atent, pentru a nu pierde într-o clipă eforturile sale de luni de zile. Chiar și dacă acest lucru se va întâmpla, puterea neînvinsă a Leului va face ca munca sa să se refacă din propria cenușă.

Continuarea pe divahair.ro