• Home
  • Fapt divers
  • Zodii cu puteri paranormale. Află ce capacități stranii au!

Zodii cu puteri paranormale. Află ce capacități stranii au!

zodii noiembrie 1

Unii dintre nativii zodiacului, născuți în zodii dominate de energii puternice, sunt înzestrați cu puteri extrasenzoriale. Află care sunt cele mai cunoscute zodii cu puteri paranormale și care este darul lor deosebit.

Gemenii
Nativii Gemeni au instincte puternice, sunt foarte atenți la detalii și la nuanțe subtile și datorită acestui har sunt capabili să recunoască imediat oamenii buni de mitocani, mincinoși sau parveniți. Gemenii se feresc de oamenii cu două fețe și de cei care încearcă mereu să profite de ceilalți. Și au o intuiție foarte bună pentru caracterul oamenilor. Nimeni nu îi poate păcăli pentru prea mult timp.

Racii
Unii dintre nativii Raci, mai ales femeile, au o intuiție puternică și presentimente fără greș. Ei pot analiza rapid, aproape inconștient, tot felul de detalii din mimica și gesturile celorlalți și își dau seama imediat cine le este prieten și cine le este dușman. Racii au un simț acut al celorlalți… se poate spune că le simt sufletul și nu se lasă păcăliți de nimeni, mai ales în dragoste.

Balanțele
Guvernate de Venus, Balanțele au un simț deosebit al adevărului, al dreptății, al esteticului și al echilibrului. Iar acest simț nu le este util doar în profesie sau în relațiile sociale. El este dublat de unele capacități extrasenzoriale care le ajută să prevadă viitorul apropiat și acțiunile celor din jur. Balanțele vor știi înaintea ta ce decizie vei lua, te analizează fără să știi, dar nu vor interveni cu sfaturi decât dacă ai nevoie.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri