Zodiile care pierd totul în iarna lui 2018

 

Aceste zodii pierd absolut tot in iarna anului 2018. Au ghinion pe toate planurile si nimic nu le merge bine.

Astrele scot la iveală câteva zodii care nu vor trece printr-o perioadă foarte bună. Destinul le joacă feste, astfel că vor ajunge să piardă tot ceea ce au.

Distribuie prietenilor

Taur

Nativii născuţi în zodia Taur se chinuie de ceva timp să treacă peste o perioadă dificilă, dar nu reuşesc în niciun fel. Parcă totul s-a întors împotriva lor şi trebuie să lupte cu morile de vânt pentru a ieşi la lumină. Pe lângă dificultăţile de la locul de muncă, lipsa banilor şi ratarea unei afaceri importante, viaţa personală este şi ea dominată de o influenţă negativă. Aflat la ananghie, nativul zodiei Taur se simte singur, fără prieteni sau persoana iubită, şi problemele financiare l-ar putea face să-şi piardă casa. Este important să nu cedeze, ci să meargă cu fruntea sus mai departe. Orice eşec poate reprezenta de fapt un câştig, în ciuda aparenţelor.

Rac

Cu toate că lucrurile păreau să meargă foarte bine, iarna anului 2018 vine cu surprize nu tocmai plăcute pentru nativul din Rac. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, lucrurile nu mai sunt la fel de roz ca până acum. Apar anumite conflicte şi contradicţii care nu îşi găsesc rezolvarea, astfel că se va ajunge la inevitabila despărţire.

Nici pe plan profesional lucrurile nu par să se desfăşoare conform aşteptărilor. Se pare că eşecul din dragoste îl copleşeşte total pe Rac, astfel că el nu mai dă randamentul necesar la birou şi face erori la care în mod normal nici nu s-ar fi gândit. Pierderi se vor înregistra şi la nivel material, iar o sumă destul de mare de bani va fi investită greşit. Nu este neapărat vina lor, dar ar trebui să fie mai cumpătaţi şi echilibraţi. Îşi pierd încrederea în oameni, tocmai pentru că nu simt sprijin din partea celor la care s-ar fi aşteptat.

Continuarea Aici