Marele horoscop al iernii! Descoperă ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele 3 luni!

Citește mai jos horoscopul iernii și află cum se va încheia 2018 pentru zodia ta, dar și ce surprize poate să îți rezerve începutul anului următor.

Berbec
O iarnă cu multă dragoste!
De-a lungul sezonului rece dragostea îţi va aduce multă căldură, multe satisfacţii şi vei fi sprijinită de persoana iubită în tot ceea ce doreşti să realizezi. Dacă doreşti să faci anumite investiții pentru familie, fără să iei credite uriașe și greu de plătit, este o perioadă foarte bună să folosești banii adunați. Mai întâi, bucură-te de Sărbători, apoi din ianuarie și februarie ai grijă ce faci cu economiile tale! Prima lună de iarnă este marcată de pasiune și împliniri, datorită Lunii și a lui Venus. Este o perioadă deosebit de frumoasă pentru relaţia de cuplu și vei descoperi că o scurtă călătorie în doi poate face minuni la timpul potrivit.

Taur 
Bani frumoși și călătorii
Luna plină din zodia ta pune accentul pe relaţiile profesionale şi poate transforma o veche ambiţie în realitate. Iarna aceasta îți merge mult mai bine din punct de vedere profesional. Venus va aduce și ea pentru zodia ta noutăţi legate de situaţia materială şi de călătorii. Câștigi mult mai bine în decembrie și te simți favorizată de astre mai ales dacă lucrezi în administraţia publică sau comerț. În lunile decembrie și ianuarie vei avea suficienţi bani pentru cadouri deosebite și chiar pentru o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi. Nu rata, însă, ocazia de a pleca şi într-o vacanţă numai cu persoana iubită, pentru că aceasta va fi cea mai frumoasă. Cea de a doua jumătate a lunii februarie poate fi o perioadă tensionată la serviciu.

Distribuie prietenilor

Gemeni
Dorințele mari se pot împlini!
Viaţa de familie este foarte frumoasă în decembrie. Este posibil doar spre sfârşitul lunii să apară musafiri nepoftiţi pentru care trebuie să îţi schimbi programul şi să faci un compromis. În general, însă, va fi o lună bună în care te vei bucura din toată inima de Crăciun. Primeşti şi veşti de la persoane dragi aflate în străinătate care se hotărăsc să te viziteze. Iar, dacă ești singură, nu este exclus ca un prieten de departe să vină special să te vadă de Sărbători. Poate că decembrie te obligă să faci cheltuieli mari, dar nu trebuie să îţi pară rău pentru niciun ban cheltuit. Important este să le aduci bucurie celor din jur, pentru că în februarie îți vei reface bugetul, arată horoscopul iernii.

Rac
Marile bucurii vin de Sărbători
Bucură-te din plin de orice moment frumos pe care ți-l oferă luna decembrie și perioada Sărbătorilor de iarnă. Ultimele zile din acest an pot fi liniștite și fericite, mai ales dacă ești bine plătită la serviciu și primești și un bonus. În ianuarie, însă, dragostea îţi pune răbdarea la încercare. Nu este exclus să îţi doreşti să schimbi multe lucruri în căsnicia ta, dacă nu mai ai încredere în soțul tău. Îţi este destul de greu să accepţi schimbările lui de atitudine şi opiniile care contravin proiectelor voastre comune. La începutul anul viitor, vor apărea câteva probleme legate de casă şi de profesie pe care nu reuşiţi să le rezolvaţi împreună.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro