Zodiile norocoase – nu puţine! – din 2019. Vezi ce rol joacă speranţa…

Cei mai cunoscuți astrologi din Statele Unite ale Americii au dat publicității previziunile lor pentru anul următor, adică anul 2019, care este la început. Priveşte-l cu încredere, fiindcă dacă ai speranţe se vor împlini.

Berbecul (21 Martie – 19 Aprilie)

Anul viitor va fi dedicat familiei și chestiunilor domestice. Poate că vei avea de luat decizii drastice în acest domeniu, dar care te vor maturiza cum nici nu te gândești. După ce îți vei rezolva problemele locative, vei vedea ce ușor se vor rezolva toate celelalte.

Distribuie prietenilor

Taurul (20 Aprilie – 20 Mai)

Anul viitor pentru tine va fi într-o schimbare continuă, ceea ce nu este neapărat pe placul tău, întrucât ți-e greu să accepți schimbările. Dacă vei avea răbdare, îți vei ”țese” viața exact așa cum ți-o dorești. Nu doar că vei supraviețui încercărilor, ci le vei râde în nas!

Gemenii (21 Mai – 20 Iunie)

Tot anul vă veți gândi numai la bani. Problema va fi foarte spinoasă în acest domeniu: cum să îi faceți și cum să îi păstrați. Dacă aveți în plan noi soluții de a face bani, 2019 va fi un an bun pentru asta.

Racul (21 Iunie – 22 Iulie)

Anul viitor va fi despre prieteni, asocieri, atât în plan profesional, cât și personal. Saturn, planeta angajamentelor și corectitudinii, supranumită și Planeta Profesor se va plimba tot anul viitor prin casa ta a 7-a, a parteneriatelor. Acest lucru te va forța să rezolvi anumite probleme.

Leul (23 Iulie – 22 August)

Dacă nu ai început deja, află că 2019 va fi un an de explorare a oportunităților cu inima deschisă. Dacă ești deja implicat într-o relație, vei putea experimenta cu partenerul tău un nou capitol, care vă poate apropia și mai mult. Dacă ești singur(ă), vei fi asaltat de oferte romantice. Succes!

Fecioara (23 August – 22 Septembrie)

După 6 martie de anul viitor, Uranus va intra în casa a 9-a a Cunoașterii, ceea ce înseamnă că mintea ta va fi mai deschisă ca niciodată. Ai putea lua în calcul varianta de a reîncepe anumite studii, îți vei dori diplome și certificate sau vei pleca în călătorii de suflet, unde să iei contact cu noi experiențe și culturi.

Balanța (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Familia a fost mereu o prioritate pentru tine, iar asta nu se schimbă nici în 2019. Chiar obligațiile tale față de familie devin și mai clare. Fie că vei ajuta un părinte sau îți vei schimba domiciliul, eforturile tale de consolidare a relațiilor de familie vor fi răsplătite.

Scorpionul (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Vei avea un an în care talentele îți pot fi recunoscute, mai ales până pe 2 decembrie, când Jupiter, planeta norocului și abundenței se va deplasa prin sectorul banilor la tine. Deși există avertizări că anul vine și cu riscuri la capitolul financiar, totuși 2019 poate fi socotit drept unul bun din această perspectivă.

Săgetătorul ( 22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Jupiter a revenit în semnul tău anul acesta și vei simți un suflu nou. Anul acesta n-o poți da în bară cu această planetă importantă de partea ta, ca să nu mai zicem de sprijinul celor dragi, care te susțin cum pot ei mai bine. Mai mult, vei cunoaște și oameni noi, care te vor aprecia la rândul lor.

Capricornul ( 22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Anul acesta, vei da testul maturității și vei demonstra tuturor ce persoană de bază poți fi. Vei avea noi oportunități în carieră, dar și în viața personală. Vei culege roade frumoase în decembrie 2019 ale acestui an. Există posibilitatea unei căsătorii și chiar a unui copil.
Vezi mai mult pe Doctorulzilei.ro