Geta Sandu: Vedeți, chiar și celor ce au averi imense, inima le e săracă

Buni zori să avem, maestre! Am dat ocol paginii în această dimineață privind afară de geam cum peste Roma s-a abătut un pic de răcoare. Cât de bună e o adiere de vânticel. Prea ne-a încins mințile în aceste zile vara zglobie inbracată într-o rochie de temperaturi unde până și termometrul e plictisit și transpiră la urcușul gradelor din zi.

Imaginile foarte reușite arată munca imensă și zbuciumul văzut în starea dumneavoastră din aceste zile. Sănătatea ne este influențată de gând, și gânduri ați avut multe. Le-ați cernut în fiecare dimineață prin sita din șantier a meseriașilor destoinici care pun piatră pe piatră spre cerul senin al lui Dumnezeu. Au trecut prin ea gândurile mărunte, dar acum vin cele mari. Mai aveți destul cât să nu aveți pace.

Cunosc sentimentul și de multe ori nesiguranța care ni se in cuibărește în bătăile inimii și așa obosite. E cât se poate de frumos, e cât se poate de măreț acest vis căruia i-ați dat aripi. Ați fost ales pentru acest vis, altfel nu se făcea.

Distribuie prietenilor

Dumnezeu cunoaște oamenii, Dumnezeu ne ajută, ne știe și ne susține în căderile noastre.

Vorbind de donații, omul nu este sărac că nu are. Este sărac că nu a fost învățat să ofere. Cei ce au în educație sâmburele „a da” sunt putini. Vedeți chiar și  celor ce au averi imense inima le e săracă. Omul frumos și bun cu adevărat are în caracter să ajute, să înfăptuiască, să ocrotească, să înțeleagă chiar dacă nu a studiat la scolii înalte și în batistă nu are prea mulți bănuți.

Vă îmbrățișez cu toată depărtarea mea de țară și vă urez multă sănătate din toată sinceritatea mea. Articolul de azi, nu știu de ce dar mi-au stors lacrimi de bucurie. V-am simțit bucuria în cuvinte și realizare, poate de asta! Cel ce lucrează la un vis, înțelege mai bine 💝