Cătălin Călin: RIP Alianța AUR!

aur simion

Alianța AUR formată din partidul AUR și alte câteva partide care împărtășeau aceleași valori s-a rupt iremediabil.
După ieșirea lui Dumitru Coarnă din AUR și a lui Ilan Laufer, președintele partidului Forța Identității Naționale, vine rândul Alianței Național Țărăniste să părăsească corabia AUR.

Președintele ANȚ, avocatul Radu Ghidău, unul dintre cei mai importanți aliați ai lui George Simion, anunță printr-un comunicat de presă despărțirea iremediabilă și inconciliabilă de AUR.

Comunicatul Alianței Național Țărăniste aici:

https://www.facebook.com/publivestudio/posts/pfbid02KG7AvGhWxsjRXbWpdEzfwEpsg53g2xK2AQySJpUAq8hP1Nm2dBftGXgfKierZZFUl

Menționăm faptul că Radu Ghidău este avocatul care l-a salvat pe George Simion din mâinile poliției și jandarmeriei atunci când a fost ridicat din Piața Universității și a fost condus la Secția 1 Poliție pentru conducerea unui autovehicul având permisul suspendat.

A fost prima dată când George Simion a fost cu adevărat la un pas de a avea probleme serioase cu reprezentanții poliției, doar profesionalismul avocatului Radu Ghidau făcând diferența între a fi liber și a fi reținut.

Astăzi, George Simion “reușește” să-l îndepărteze pe acest apărător al democrației, al valorilor creștine, un om al soluțiilor, un om respectat în toate mediile politice.

Avocatul Radu Ghidău face o alegere înțeleaptă și se îndepărtează de mocirla politică a AUR. Așa cum semnalam încă din vara lui 2023, după ce subiectul covid nu a mai fost de actualitate, George Simion nu a mai reușit să se conecteze cu adevărat la realitatea poporului român, tot ceea ce a făcut fiind circ. Cu un CV ce-l poziționează în zona agresivității verbale și fizice, parte a galeriei unui club de fotbal important, fenomenul George Simion devine “golanul” politicii românești.

(editorial de Cătălin Călin, publicat în publive.ro)

Parteneri