AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Controlează nivelul zahărului din sânge folosind un ou fiert. Leac pentru diabetici

Starea noastra generala de sanatate este influentata in mare parte de dieta si stilul nostru de viata.

Din moment ce traim intr-un mediu poluat, suntem inconjurati de diverse substante chimice si toxice sanatatea noastra este pusa in pericol, ceea ce duce la aparitia multor boli si afectiuni. De multe ori controalele de rutina pot indica dezechilibre, valori crescute sau scazute ale zaharului din sange sau ale presiunii arteriale.

Acest lucru poate afecta mult starea intregului organism. Astfel de tulburari sunt ucigasi silentiosi, care duc treptat la schimbari iremediabile. Din fericire, atunci cand vine vorba de nivelul ridicat de zahar din sange exista un remediu rapid si natural, care poate fi de mare ajutor.

Veti avea nevoie de

un ou

otet

Preparare

Intai se fierbe oul, apoi se decojeste, se strapunge cu o furculita de mai multe ori, se toarna otet peste el si se lasa pana dimineata urmatoare. Oul se mananca impreuna cu un pahar de apa calda.

Se repeta acest tratament timp de cateva zile, iar glicemia dumneavoastra va fi redusa in mod semnificativ. Nu ezitati sa incercati acest remediu simplu pentru reducerea nivelului de zahar din sange.

Compusul activ din oțet care are un impact pozitiv asupra nivelului de zahăr din sânge este acidul acetic. Nobumasa Ogawa, profesor doctor la Universitatea din Tokyo a descoperit că acidul acetic inhibă activitatea unor enzime responsabile cu digestia carbohidraților, precum amilaza, zaharaza, maltasa și lactaza.

Prin urmare, atunci când oțetul ajunge în intestine, unele tipuri de zaharuri și amidonuri “trec nevăzute”, fără să fie digerate, având astfel un impact mai mic asupra nivelului de zahăr sangvin.

”Fiecare om este autorul propriei sale sanatati sau boli. Cand vine vremea sa mananci corect si sa incepi sa faci exericitii, nu exista “Voi incepe de maine”. Maine este boala!”

Sursa: stiri.srl

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!