AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Geta Sandu :Buni zori, maestre! Fiecare dintre noi ducem un păcat în spate

Buni zori, maestre! Fiecare dintre noi ducem un păcat în spate . Când călcăm, și o facem strâmb Dumnezeu ne ajută să ne îndreptăm pașii. Păcatele noastre sunt altele. Cred că iubind pe Maica Domnului înaintea lui, nu e o obrăznicie, nici păcat și nici strâmb pasul, căci ea poartă naframa tuturor mamelor. Ea știe durerea, grijile, frica, neputința și iubirea tuturor mamelor și fiilor lor. În iubirea ce i-o purtați, îi aduceți respect, iar pentru ce construiți în memoria ei, îi aduceți mulțumire.

Nimic din ce faceți nu e pentru faimă. Nimic din ce faceți, nu faceți fără voia și ajutorul lui. Iubirea pentru măicuța lui , el va dat-o în semn de respect și noblețe. Dumnezeu este  în tot ce facem bun, în tot ce spunem drept . Cum v-a fost dat să construiți Bisericuța, așa vă este dat să o iubiți mai mult.

Cu voia lui se fac toate cele bune. Fără de el nu suntem nimic.

Nu îl disprețuiți, nu îl înlocuiți, nu l-ați uitat.

Care dintre noi, nu ne-am bucura să vedem că mama ne este respectată și pusă înaintea noastră??? Ce moment de bucurie ar putea să fie mai bun decât acesta?

Nu vă criticați, nu vă împovărați, nu suferiți. Totul ce ne este dat și tot ce ne este luat, cu voia lui se face.

Sfarsit de săptămână binecuvântat în care voia lui să vă aducă doar bucurie și sănătate, un pic de liniște și rugăciune!

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!